Daca vrei sa faci o investitie in accesoriile pentru bicicleta ta, incepe de la pedale. Asigura-te ca ai cea mai buna versiune posibila, care sa iti asigure confort, aderenta si siguranta. Iar daca nu esti suficient de bine informat in aceasta privinta, iti sarim in ajutor cu un scurt ghid de achizitie.

Afla ce pedale bicicleta merita sa alegi, care material este mai potrivit nevoilor tale si care este bugetul de care ai nevoie. Pune in aplicare sfaturile expertilor si bucura-te de cele mai placute experiente in calatoriile tale. Vei avea garantie 24 luni!

Pedalele din aluminiu

Cele mai cautate categorii de pedale sunt cele din aluminiu, insa trebuie sa stii ca exista diferente extrem de mari intre produsele low cost si cele de calitate superioara. Cele din urma ofera avantajul rezistentei pe termen lung si au o aderenta excelenta, dar si o greutate scazuta. Aceste pedale sunt construite cu rulmenti, cum ar fi modelul Force Gale din aluminiu, cu pini detasabili. Se bucura de recenzii foarte bune.

Pedalele din plastic

Pedalele din plastic se impart, la randul lor, in doua categorii: cele special create pentru sporturi extreme, si cele low cost. Cele mai ieftine sunt, implicit, si cele mai slab calitative si nu pot fi luate in considerare pentru uzul pe termen lung. Sunt expuse deteriorarilor, nu au aderenta si nu sunt o solutie pentru experti. In acelasi timp, exista pedalele din plastic dur, ce rezista socurilor, sunt foarte usoare si au aderenta buna.

Pedalele din plastic si aluminiu

Exista o categorie care imbina cele doua tipologii de mai sus: pedalele din aluminiu si plastic. Sunt si cele mai intalnite, fiind integrate in componenta standard a bicicletelor, iar calitatea lor depinde in mare masura de categoria vehiculului. Daca bicicleta este una premium, este foarte posibil ca si pedalele sa se inscrie in aceasta clasa. Daca avem de a face cu o bicicleta low cost, cel mai probabil pedalele sunt la fel.

Pedalele SPD

Acest tip de pedale se adreseaza experilor si celor care vor sa isi duca pasiunea pentru ciclism la urmatorul nivel. Pentru a fi utilizate se impune o categorie speciala de incaltaminte, care se ataseaza de sistemul pedalelor printr-un click. Cu alte cuvinte, talpa piciorului este prefect conectata la pedala, fara niciun risc de accidentare. Contribuie extraordinar de mult la siguranta si sunt cele mai recomandate de specialisti.

Cumpara pedale bicicleta de la MosIonRoata.ro: merita!

In oferta MosIonRoata – magazin de biciclete – gasesti peste 110 produse din aceasta categorie. De la cele mai ieftine (10 RON) pedale pentru copii, si pana la cele mai performante (390 RON) pedale pentru adulti, o gama diversa te asteapta in shop-ul online. Daca iti doresti sa investesti in calitate premium, ai sansa sa cumperi in rate de la MosIonRoata.ro.

In plus, te bucuri de garantie timp de 24 de luni. Daca ai orice fel de intrebare despre pedale bicicleta, expertii din echipa magazinului iti stau la dispozitie in orice moment. Acest mediu de achizitie este adresat pasionatilor de ciclism, atat celor care fac performanta, cat si celor care folosesc bicicleta ca o metoda de petrecere a timpului liber. Gama de accesorii este una foarte vasta si vine in intampinarea tuturor nevoilor posesorilor de biciclete. Orice cauti, gasesti la MosIonRoata.ro!

Date de contact

Tel: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro