Poti sa stai linistit: chiar si in plina pandemie globala, ai toate sansele sa iti achizitionezi o masina second hand, de la dealerii autorizati care indeplinesc toate normele de protectie si de siguranta.

Doar alegerea in sine, a autovehiculului, poate sa nu fie o decizie usoara, atunci cand nu stii ce anume ti se potriveste nevoilor tale. In intampinarea ta, venim cu mai multe informatii despre gama de BMW auto rulate. Iata top 3 motive pentru care merita sa cumperi un astfel de autoturism, in ce conditii si cu ce avantaje. Spor!

Pentru argumentele care fac brandul renumit: tehnologie si dotari moderne

BMW are capacitatea de a se reinventa mereu. Este un brand de lux care surprinde intotdeauna placut, prin modelele care se afla intr-o perpetua reinventare. Aduce o noua viziune asupra luxului, prin elementele mereu distinctive care claseaza aceste automobile – in primul rand – in seria celor mai atractive. Aceste autoturisme nu sunt doar „cool”, ci sunt masini puternice, care transforma experienta condusului intr-o placere deosebita. Designul si siguranta, oferite prin tehnologie si dotarile moderne, sunt principalele argumente pentru care merita sa achizitionezi un autoturism BMW. Atentie la model!

Pentru ca industria auto second – hand iti ofera foarte multe optiuni din gama BMW

Zeci de modele marca BMW se afla acum in oferta dealerilor autorizati care se ocupa de comercializarea masinilor second hand, rulate in Germania. Sunt produse de top, in functie de model, si vin la pachet cu dotari tehnice ce le claseaza in categoria premium. Daca preturile sunt ridicate pentru aceasta categorie, dealerii compenseaza prin metodele de finantare, precum leasingul auto, pe care fiecare cumparator (persoana fizica sau persoana juridica) il poate accesa. De regula, aceste masini au avut in trecut proprietari dintr-o inalta categorie sociala, ceea ce le face extrem de bine ingrijite si cu service-ul la zi.

Pentru ca au o rata de depreciere mai scazuta, spre deosebire de alte branduri

Este cunoscut acest lucru: masinile, in general, au o rata de depreciere foarte rapida. Sunt putine exceptii, cand proprietarii isi pot recupera investitia in cazul in care vand autoturismul. De cele mai multe ori, fiecare sofer isi asuma faptul ca nu va primi suma cu care el insusi a achizitionat masina, si incearca sa profite la maximum de oportunitatile pe care le ofera cat timp este proprietar, pentru a compensa. Exceptia o face categoria de masini BMW, care au o rata de depreciere mult mai scazuta decat alte masini, atunci cand vorbim despre modele relativ noi. Este un lucru esential, atunci cand pui in balanta avantajele. 

Cumpara cu incredere BMW auto rulate de la Auto-leasing.ro

In seria celor mai recomandati dealeri autorizati de masini second hand Germania, se inscrie Auto-leasing.ro. Echipa de experti este foarte apreciata pentru transparenta informatiilor pe care le ofera clientilor sai, dar si pentru capacitatea de a se adapta nevoilor lor. Fie ca esti interesat de BMW auto rulate sau de orice alta marca, in portofoliul de la Auto-leasing.ro vei gasi cele mai avantajoase oferte. Dupa cum le spune si numele, au experienta in ceea ce priveste vanzarea prin leasing auto si sunt orientati catre asteptarile tuturor cumparatorilor. Daca vrei sa faci o achizitie sigura, atunci merita sa ii ai parteneri!

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro