Fie ca vorbim despre o baie noua in care ne putem lasa imaginatia sa isi faca de cap, fie ca este vorba de un spatiu pe care vrem sa il renovam, micile detalii sunt mereu cele care vor face diferenta. In functie de ce alegem pentru a definitiva un design interior, detaliile vor face diferenta dintre un spatiu de lux , in care relaxarea si confortul primeaza si un alt spatiu obisnuit din camin.

De la tipul de baterie lavoar, pana la instalatia de dus sau tipul de cada, la nuantele si texturile dominante din baie, acestea trebuie sa se potriveasca cu personalitatea voastra si a celor care locuiesc in acel spatiu.

Urmati-va instinctul si decorati baia intr-un stil unic

Atunci cand vine vorba de design interior, acesta trebuie sa creeze senzatia de confort, lejeritate si familiaritate, iar spatiul sa poata fi utilizat intuitiv. La momentul actual sunt o multime de stiluri care atrag atentia, iar idei de amenajare se gasesc oriunde pe internet, pentru bai in stiluri ca cel:

  • Mediteranean – aici amintim de materiale naturale, precum lemnul si culorile calde, deschise, precum bejul sau albul, care se pot acesoriza cu obiecte decorative viu colorate;
  • Minimalist – linii simple si elegante, potrivite si pentru spatiile mici, in care non-culorile primeaza;
  • Mozaic – pentru cei mai pretentiosi, cu gusturi rafinate, exista solutia faiantei tip mozaic, care aduce un aer exotic, luxuriant baii.

Acestea sunt doar cateva dintre stilurile adoptate de iubitorii de relaxare si bun-gust, care pot fi adoptate pe mai departe propriului gust sau nevoilor familiei. Astfel, se poate opta, de exemplu, pentru o baterie lavoar baie mai inalta, compusa din doua piese, cu linii drepte sau mai rotunjite. E nevoie doar de inspiratie, caci piata pune la dispozitie aproape orice tip de design la care ne putem gandi.

Armonie in baie

Unul dintre motivele pentru care ne simtim relaxati si ne putem bucura de un timp pentru propria persoana in centrele Spa este armonia creata acolo, prin elementele aduse impreuna. Astfel, daca avem grija si un pic de imaginatie, alegand produsele potrivite, investitia financiara in acestea va fi egala cu starea noastra de bine ulterioara.

Pentru ca aceasta stare de bine sa fie cat mai mult timp mentinuta, e de mare importanta calitatea si durabilitatea produsului ales. Daca alegeti accesorii de la aceeasi firma de incredere, aveti sanse mai mari ca elementele baii sa se armonizeze, creand atmosfera mult asteptata.

In acest sens, bateriile si lavoarele produse de Grohe, compania germana de renume international, pot fi cele de care aveti nevoie. Produsele lor sunt testate de o intreaga echipa de specialisti, iar piesele, precum bateria si lavoarul, sunt aduse la stadiul de perfectiune in ceea ce priveste imbinarea lor. Fiind obiecte de o valoare considerabila, expertii garanteaza durabilitatea lor prin prisma materialelor folosite de ei si a tehnologiei de ultima generatie, prin care se asigura ca acestea se potrivesc la milimetru. Efectul scontat oferit de Grohe este acela de a aduce eleganta si relaxarea in viata cotidiana, in caminul clientilor lor.

Combinatia perfecta de baterie lavoar baie si tipul de lavoar

Oferta de lavoare si baterii este extrem de diversificata, dar cele doua produse sunt gandite si fabricate astfel incat sa se armonizeze reciproc si sa aduca un plus estetic baii. Astfel, Grohe a testat undeva peste 3500 de combinatii, specialistii asigurandu-se de calitatea superioara a fiecareia. Fie ca vorbim de un lavoar oval si o baterie lavoar baie Eurosmart inalta, fie de un lavoar patrat cu o baterie cu design clasic, Grohe garanteaza utilizarea lor fara probleme pentru multi ani.

Daca sunteti interesat de achizitionarea produselor Grohe,, a unei baterii sau a altor accesorii, va invitam sa consultati oferta celor de la baterii-lux.ro. Pentru detalii suplimentare si comenzi, puteti apela si la numarul de telefon 0721482872.