In momentul in care demarezi lucrarile la nivelul unei fatade este bine sa stii de la bun inceput faptul ca o schela metalica iti va fi de ajutor. Aceasta va contribui la formarea unui mediu de lucru sigur si confortabil, respectand in acest fel toate normele cu privire la calitatea zonei de activitate. In plus, pe piata exista o serie de servicii care iti ofera posibilitatea de a inchiria, la preturi potrivite pentru toate buzunarele, astfel de ansambluri.

Avantajele principale pe care le au serviciile de inchiriere sunt faptul ca exonomisesti sume mari de bani, poti schimba oricum schelele cu altele, in functie de nevoie si ai parte de calitate la cele mai inalte standarde. O schela metalica robusta te ajuta sa finalizezi lucrarile in timp record, fiind capabil sa realizezi in detaliu finisajele si aspectele ce tin de finete. Bineinteles, avantajele nu se opresc aici, caci exista zeci de modele de schele si de accesorii potrivite pentru toate nevoile si preferintele in materie de constructii.

Schela metalica – siguranta chiar si la inaltimi ametitoare

In functie de complexitatea proiectului, os chela metalica este usor de utilizat in orice situatie. In plus, aceasta te ajuta sa iti recapeti echilibrul chiar si la acele inaltimi care in mod normal iti provoaca ameteli. De la fatadele eterioare ale locuintelol pe un singur nivel la blocuri sau cladiri de birouri cu inaltimi impresionante, aceste ansambluri se monteaza simplu si rapid si ganrateaza calitate pe tot parcursul lucrarilor. Asadar, iata principalele modele si accesorii de care ai nevoie atunci cand lucrezi la proiecte exterioare:

Schele metalice fixe de fatada

O schela metalica fixa fatada este esentiala in cadrul lucrarilor exectuate la nivelul exterior. Aceasta iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie atunci cand izolezi peretii sau cand efectuezi lucrari de intretinere la nivelul zidurilor. Avantajul principal este acela ca izoleaza perfect spatiul de munca si iti ofera un nivel superior de siguranta pana in momentul finalizarii tuturor detaliilor si finisajelor.

Schele metalice de interior

Totodata, siguranta trebuie mentinuta si in cadrul lucrarilor executate la interior. Tocmai din acest motiv, serviciile de inchiriere pun la dispozitie o serie de ansambluri special concepute in acest scop. Materialele care stau la baza schelelor de interior sunt sigure, usor de manevrat si de folosit in orice tip de incapere. De asemenea, cele mai multe modele permit reglarea inaltimii in functie de preferinte si de nevoi.

Schele mobile

Pentru un plus de flexibilitate, solutia sta in celebrele scheme mobile. Acestea se pot folosi cu usurinta atat la interior, cat si la exterior, formand un mediu sigur de lucru inca din primele momente de la motnare. In plus, se deplaseaza simplu si rapid in locul in care ai nevoie, reusind sa finalizezi astfel intr-un timp record proiectul de pe santier.

Plasa protectie

Nu in ultimul rand, plasa de protectie este estentiala mai ales atunci cand lucrezi la exterior. Aceasta te protejeaza de razele soarelui si de ochii trecatorilor curiosi. In plus, plasa impiedica anumite accidente, cum ar fi caderea unor materiale de la inaltimi ametitoare, accidentand in acest fel pietonii din zona.

LucInvest, expertii care aduc schela metalica mai aproape de tine

Daca esti in plin proces de renovare, expertii in constructii de la LucInvest iti pot da o mana de ajutor in ceea ce priveste lucrarile efectuate la inaltime.

Acestia iti pun la dispozitie o gama variata de produse si de servicii, printre care enumeram si posibilitatea de inchiriere schele metalice. In acest fel te poti bucura de un produs care atinge cele mai inalte standarde de calitate, reusind sa economisesti sume mari de bani! Pentru mai multe informatii nu ezita sa ceri sfatul specialistilor LucInvest!