Ti-ai pregatit locuinta pentru intampinarea oaspetilor ca la carte? Daca nu, sa stii ca mai ai timp inca! Magazinele online te intampina cu oferte atractive la scaune si masute living, iar unele dintre ele surprind prin calitatea exceptionala a produselor. Inainte de a face achizitia, insa, e bine sa tii cont de cateva sfaturi extrem de utile.

Pune-le in practica, daca iti doresti sa nu dai gres si sa faci o investitie de lunga durata. Intampina noul an cu o amenajare inspirata din reviste, aduna-ti toata familia si bucurati-va impreuna de magia sarbatorilor. Celebrati momentele speciale intr-un decor de exceptie, ce ofera un plus de confort.

Primul sfat: masoara cu atentie spatiul din living

Cei mai multi dintre cumparatorii care returneaza produsele de mobilier comandate de pe Internet au facut o singura greseala: nu au masurat cu precizie spatiul de care dispun in incapere, cu marje de eroare. Intotdeauna, atunci cand calculezi spatiul pe care il ai la dispozitie intr-o incapere, pentru mobilier, trebuie sa tii cont de faptul ca vrei o amenajare aerisita. Cu siguranta nu iti doresti sa te impiedici de mobila prin propria locuinta. Asadar, ia-ti timpul necesar pentru a face toate masuratorile ca la carte. Este primul pas important pe care nu ai voie sa il neglijezi, atunci cand vrei sa faci o buna achizitie. Cere ajutor, daca vrei.

Al doilea sfat: ia in calcul necesitatile reale pe care le ai, analizeaza-le in mod atent

Daca spatiul iti permite, poti opta pentru o masa mare, la pachet cu 10 – 12 – 14 scaune, care sa se incadreze perfect in amenajare. Daca ai un spatiu mic, atunci te simti limitat sa faci un compromis, din acest punct de vedere, atunci cand alegi modelul viitoarei tale mese. In realitate, nu trebuie sa faci decat un singur lucru: sa iti definesti cu exactitate nevoile. Chiar daca dispui de un spatiu redus, poti opta pentru un model de masa extensibila, daca nevoia o cere. Chiar daca dispui de un spatiu generos, poti opta pentru un model de masa cu dimensiuni medii, daca nu este cazul sa iti achizitionezi o masa foarte lunga. Simplu!

Al treilea sfat: ai grja din ce magazin cumperi mese si scaune living, ca sa nu dai gres

Campaniile de marketing ale magazinelor din industria mobilierului au un singur scop, nu uita: acela de a te convinge sa faci achizitia. Dincolo de mesajul publicitar, este de datoria ta sa analizezi si sa remarci calitatea mobilierului, functionalitatea sa, aspectul estetic, raportul dintre calitate si pret si asa mai departe. Nimeni nu va face asta in locul tau, asa ca este recomandat sa te informezi cat mai complet.

Daca vrei sa mergi la sigur, atunci uite de unde merita sa cumperi mese si scaune living: Complexslava. Acest magazin de mobila clasica, iti pune la dispozitie o gama larga de produse la distanta de cateva click-uri. Preturile sunt corecte, raportul dintre calitate si pretul unul foarte bun, iar calitatea mobilierului fara compromis. Merita pe deplin sa iti (re)amenajezi livingul, apeland la aceste produse!

Beneficiezi, in plus, de: transport rapid, un serviciu profesionist de customer support (daca ai anumite intrebari) si de metode variate de plata. Ai motive sa iti amenajezi casa ca la carte inainte de sarbatori!

Date de contact

Tel: 0742.032.208

E-mail: comenzislava@gmail.com