E timpul sa iti reamanejezi livingul? Integreaza cele mai moderne solutii de decor, si vei putea pune in scena o amenajare wow, fara un buget prea mare si fara prea multe piese de mobilier.

Optand pentru o piesa din gama de canapele extensibile cu influente moderne, vei face o buna alegere intr-un astfel de moment, care te va scuti de alte investitii si procese stilistice. Cum stii ca e timpul sa schimbi vechea canapea? Exista cateva semnale evidente, care te avertizeaza asupra acestui moment. Afla despre ele!

Aspectul estetic s-a deteriorat profund

Chiar daca din punct de vedere functional, canapeaua inca rezista cu brio, nu poti neglija sub nicio forma aspectul ei estetic. Canapeaua nu este – nici pe departe – o piesa minimalista, pe care o poti ascunde prin artificii stilistice. Acoperind-o cu paturi sau invelitori, rolul ei va fi puternic diminuat din punct de vedere vizual, ceea ce nu poate contribui decat negativ asupra rezultatului final al amenajarii.

Costul pentru reparatii sau retapitare se apropie, de cele mai multe ori, de cel al achizitiei unei noi canapele, asadar ideal ar fi sa o inlocuiesti. Fie ca s-a meritat investitia si este o canapea pe care o folosesti de mult timp, fie ca nu, gandeste rational si inlocuieste piesele de mobilier care sunt de inlocuit. Vei vedea efectul ulterior!

Canapeaua functioneaza doar in pozitie fixa

Daca nu mai poti beneficia de functia extensibila a canapelei, este un alt semnal ca trebuie sa faci o noua achizitie. Mai ales atunci cand nu dispui de o camera dedicata oaspetilor, efectul este mult mai simtitor.

Nu astepta pana in momentul in care va trebui sa iti gazduiesti musafirii peste noapte si te vei gasi nevoit sa improvizezi solutii. O canapea de tip extensibil este aur in orice locuinta, iar asta si datorita versatilitatii pe care o demonstreaza in imprejurari multiple. Vei putea testa: gama moderna de canapele confera un plus de rezistenta, chiar si in conditii de utilizare repetata si se va dovedi o investitie mult mai eficienta decat in cazul piesei de mobilier vechi. Poti sa o donezi pe cea veche si sa ii faci loc unui model proaspat.

Ai redecorat si canapeaua nu se mai integreaza in configuratia spatiului

Nimic nu este mai neplacut intr-o amenajare ca aglomerarea spatiului, ce ingreuneaza traficul. Va fi foarte greu sa acomodezi piese noi de mobilier, daca nu le adaptezi configuratei spatiului. Chiar daca vechea canapea se mentine in stare buna, este de preferat sa o vinzi, ca sa poti integra un model la dimensiunile exacte. Va aduce un aer fresh in incapere si te vei putea bucura de toate caracteristicile unui nou model inovativ, care impresioneaza prin design si prin functionalitate. Iata un alt semn: e timpul sa iti reinventezi livingul, cu o piesa de mobilier de efect, care va deveni rapid elementul central al incaperii tale. Mult spor!

Gama moderna de canapele extensibile de la Complexslava.ro: la distanta de un click

Iti repeti incontinuu ca nu ai timp sa iti cauti o canapea noua? Gata cu scuzele! E timpul sa acorzi atentia cuvenita casei tale, pentru ca toate produsele deosebite pentru locuinte se afla la distanta de un singur click.

La Complexslava.ro, gama moderna de canapele extensibile impresioneaza prin diversitatea de produse. Atat din punct de vedere estetic, cat si functional, beneficiile sunt doar de partea ta. Profita de ele, cu ajutorul unui magazin de incredere, unde calitatea este fara compromis, iar varietatea un atuu.

Date de contact

Tel: 0742032208

E-mail: comenzislava@gmail.com