Ideea de coltar poate parea cat se poate de invechita, pentru ca aceasta piesa de mobilier se integra in apartamente chiar si acum un deceniu.

Renunta de acum la aceasta prejudecata, pentru ca vei fi surprins: noua gama de coltare living este in topul tendintelor si contribuie la crearea unui decor inedit, fara alte interventii de natura stilistica. Un living modernizat nu poate fi pus in scena in absenta unui coltar, care valorifica mult din spatiul unei incaperi, aduce un plus de valoare din punct de vedere functional si se dovedeste a fi una dintre cele mai bune investitii, de durata. Vezi daca un coltar se preteaza spatiului tau!

Vrei sa pui in valoare spatiul cat mai eficient, inclusiv colturile din living

Atunci cand vine vorba de exploatarea la maximum a spatiului de care dispui, coltarul este prima optiune pe care un specialist in amenajari interioare ti-o va prezenta. Nu este de mirare, intrucat nicio alta piesa de mobilier nu putea valorifica spatiul din coltul unei camere, asa cum o face coltarul (dupa cum ii spune si numele). Aceasta piesa functionala se integreaza perfect intr-o incapere de orice dimensiune, si te ajuta sa iti organizezi mult mai simplu si mai eficient spatiul din living. Este perfect pentru toate asteptarile tale!

Vrei mai multe beneficii decat cele oferite de o canapea

Canapeaua nu este, de asemenea, o idee rea pentru amenajarea unui living. Din contra! Dar atunci cand vrei sa obtii o suprafata mult mai generoasa, alternativa unui coltar se dovedeste mult mai eficienta. Coltarul se comporta asemenea unei canapele, dar aduce cu el mai multe beneficii prin integrarea sa in living: mai mult spatiu pentru oaspeti, atat in pozitie fixa, cat si desfasurat ca pat. Daca nu ai o camera special dedicata pentru musafiri, amplasarea unui coltar in living este o alegere excelenta si avantajoasa.

Vrei sa iti concepi amenajarea in jurul unui element central

Cele mai multe amenajari au in focus un element central. El poate fi un semineu, o comoda cu televizor sau… un coltar. Gama variata de coltare disponibila astazi pe piata iti permite sa faci o alegere inspirata. Aceasta piesa de mobilier poate deveni – cu usurinta –  elementul cheie al incaperii, atunci cand impresioneaza prin aspectul sau estetic desavarsit. Poti opta dintre o varietate de culori si de modele, acel coltar care scoate orice incapere din anonimat. Albastrul si turcoazul sunt variantele cele mai populare.

Gama de coltare living de la Complexslava.ro: o calatorie in universul mobilei

Lansata inca din 2006, firma Complexslava.ro este cea mai buna optiune si astazi, atunci cand vine vorba de mobilier cu totul si cu totul deosebit. Gama de coltare living pe care o pune la dispozitie impresioneaza, atat prin design-ul estetic desavarsit, cat si prin functionalitatea pieselor de mobilier.

La cel mai bun raport dintre calitate si pret, aceste elemente de mobilier se diferentiaza de orice alte produse de pe piata. De la culori, imprimeuri si tesaturi, pana la confortul pe care il asigura, coltarele ies in evidenta si se dovedesc a fi cea mai buna alegere posibila. Pentru un living modern, care sa ii impresioneze pe toti cei care iti calca pragul casei, alege Complexslava.ro, un partener de incredere al amenajarilor inspirate. Merita pe deplin!

Date de contact

Tel: 0742032208

E-mail: comenzislava@gmail.com