In 2020, strategiile de marketing si comunicare ce nu includ practicile digitale de optimizare SEO vor avea de suferit in fata concurentilor, indiferent de domeniul de activitate. Trendul ascendent de promovare online, chiar si pentru business-urile cu activitate offline, se mentine in acest an si constituie preocuparea strategilor din publicitate.

Promovarea online castiga teren, iar Google este considerat cel mai oportun canal de crestere a vizibilitatii pentru o afacere. De ce sa apelezi la servicii optimizare SEO, cum iti va impacta aceasta activitate numarul de vanzari dar si notorietatea brandului, descoperi din acest ghid. 

In 2020, digitalul joaca un rol strategic in comunicare, indiferent de tipul afacerii

Gradul de notorietate al brandului, dar si cifrele de vanzari sunt influentate de practicile de comunicare in online, din ce in ce mai mult. Trendul ascendent este determinat de comportamentul actual al clientilor, care se manifesta in spatiul virtual mai mult ca niciodata. Platforme precum Facebook si Google au devenit canale de comunicare esentiale, care adreseaza nevoile utilizatorului si ii comunica acel continut relevant.

Daca vrei sa iti duci afacerea la urmatorul nivel in 2020, trebuie sa iei serios in considerare crearea unui website de prezentare profesionist si o strategie care abordeaza servicii SEO, campanii Google Adwords, dar si alte forme de publicitate, precum Facebook Ads sau Instagram Ads, pe langa promovarea offline.

Ai nevoie de servicii SEO, atunci cand…

  • vrei sa cresti gradul de vizbilitate al brandului tau, indiferent daca te ocupi de servicii sau produse;
  • ti-ai fixat obiective indraznete in dezvoltarea afacerii tale si iti doresti sa te autodepasesti;
  • vrei sa obtii cifre crescute in vanzari si o rata mai mare de profit;
  • ti-ai lansat recent o afacere si vrei sa te diferentiezi de concurenta de pe acelasi segment de piata;
  • iti doresti sa profiti de oportunitatile nelimitate pe care le ofera marketingul digital;
  • esti constient ca Google este cel mai popular motor de cautare si acolo sunt clientii tai.

Sunt nenumarate motive pentru care trebuie sa incluzi in strategia ta de promovare optimizarea SEO si pentru care merita sa investesti in dezvoltarea business-ului tau. Fie ca esti la inceput de drum, cu o afacere abia lansata, fie ca esti pregatit sa treci la urmatorul nivel in business, SEO te ajuta sa obtii rezultate pe termen lung. Iti vei indeplini obiectivelede vanzari, printr-o strategie corenta implementata corect.

Cine ofera servicii optimizare SEO (Search Engine Optimization)? Colaboreaza cu Fortin.Agency

Poti sa iti dezvolti un departament de marketing care sa includa acest specialist intern sau poti sa apelezi la servicii externalizate, care te vor scapa de costuri suplimentare, precum: training-ul angajatilor, taxe, logistica etc. Exista agentii full-service de marketing care se ocupa inclusiv de servicii optimizare SEO. Un nume de referinta in industrie este Fortin.Agency.

Expertii in campaniile digitale de comunicare din aceasta agentie sunt specializati in research, analiza, creare content, implementare si monitorizare si iti pot oferi optimizarile necesare de la A la Z din punct de vedere SEO. Vei castiga o pozitie superioara in cautarile de pe Google, o vizibilitate sporita a brandului, o relatie cu potentialii tai clienti si, evident, incasari mai mari ale profitului. Fortin.Agency este un partener de incredere, cu un portofoliu vast de clienti din diverse arii de activitate, care iti ofera serviciile de care ai nevoie pentru a avea succes in online.

Date de contact:

Tel: +0746259994

E-mail: office@fortin.agency