Asa cum gama de masini de ambalat este extrem de variata si se foloseste intr-o diversitate de industrii (alimentara, constructii, cosmetica, farmaceutica etc), asa sunt si ofertele de pe piata: multiple. Ai acces astazi la o gama extrem de diversificata de furnizori de echipamente pentru ambalare, pentru ca ii poti gasi la distanta de un click.

Chiar daca pare a fi un mare avantaj, in realitate se dovedeste si un dezavantaj aceasta varietate cu care piata vine in intampinarea antreprenorilor. Poti risca sa iei o decizie rapida, dar nesuficient de informata, prin care sa risti capacitatea de productie si, implicit, performanta afacerii tale. Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai importante criterii de care sa tii cont cand alegi furnizorul. Iata!

  1. Pretul de achizitie, respectiv negocierea ofertelor

Furnizorii de echipamente pentru ansamblare functioneaza ca mediatori intre producatori si beneficiari. Din pacate, insa, in multe dintre cazuri, in loc sa optimizeze costurile pentru clientii finali, folosesc adaosuri considerabile, prin care cresc pretul pentru beneficiar. Dar nu este o regula generala! Din fericire, vei gasi in Romania furnizori experimentati, care isi sustin clientii si negociaza cu producatorii cele mai bune oferte de masini pentru ambalat, astfel incat clientii finali sa poata beneficia de preturi foarte avantajoase la echipamente, indiferent de industria in care activeaza si tipologia utilajelor de care sunt interesati.

  • Varietatea echipamentelor din oferta furnizorului

Un furnizor de echipamente pentru ambalat de incredere este cel care are in oferta sa o varietate de utilaje, astfel incat sa poti opta pentru cel potrivit nevoilor tale de productie. De exemplu, o oferta standard trebuie sa includa, obligatoriu: masina de ambalat pe orizontala, masina de ambalat pe verticala, masina de ambalat tip „stick”, „tetraedru” sau „sudura pe 4 laturi”, dar si masina de ambalat grupat, in cutii de carton sau in folie termocontractibila. Acestea sunt cele mai populare tipuri de echipamente folosite in ambalarea primara si in ambalarea secundara de intreaga categorie de producatori.

  • Serviciile de instalare, asistenta tehnica in montaj si mentenanta

Piata echipamentelor destinate ambalarii marfurilor este in continua evolutie. Sistemele evolueaza de la un an la altul, isi cresc performanta, viteza si eficienta, devenind tot mai complexe. Tocmai acest nivel crescut de complexitate necesita si expertiza, motiv pentru care suportul expertilor este esential. Nu risca niciun moment sa ai pauze in procesul de ambalare, si asigura-te ca furnizorul de echipamente cu care vei colabora iti pune la dispozitie servicii de instalare, asistenta tehnica in montaj si mentenanta chiar si post-garantie. Astfel, iti poti lua toate masurile de precautie, preintampinand orice fel de risc, ce te va costa.

  • Consultanta in alegerea echipamentului esential pentru tine

Un alt criteriu esential, care nu poate lipsi de pe lista ta, este consultanta oferita de experti. Un furnizor cu experienta trebuie sa poata veni in intampinarea ta cu recomandari avizate, astfel incat sa iti poti atinge obiectivele. Asigura-te ca si acest beneficiu important este garantat  de compania cu care vei colabora.

Toate cele 4 avantaje sunt oferite de Promo-Pack.ro, compania experta in masini de ambalat

Mai mult de 25 de ani de experienta are Promo-Pack.ro, un furnizor esential din domeniul utilajelor pentru ambalat. Iti pune la dispozitie intreaga gama de masini de ambalat: pe orizontala, pe verticala, tip „stick”, „tetraedru” sau „sudura pe 4 laturi”, dar si grupat, in cutii de carton sau in folie termocontractibila.