Vrei o schimbare in baia ta sau ai nevoie de obiecte sanitare noi, insa dispui de un spatiu limitat?

Atunci este bine sa cunosti ca poti achizitiona un produs modern, adaptat nevoii tale si anume, cada freestanding la perete. Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre acest element al baii.

Cada freestanding la perete

Despre cada freestanding este util sa cunosti ca este un produs sanitar diferit de o cada obisnuita. Nu va mai trebui sa incastrezi noul model in perete, ci il poti amplasa acolo unde doresti. Daca spatiul tau este unul limitat poti pozitiona cada langa perete. In cazul in care baia ta este una generoasa, atunci cada freestanding poate sta in mijlocul incaperii sau o poti pozitiona in fata ferestrei. In felul acesta te vei bucura de lumina naturala.

Modele de cazi freestanding

Piata acestor obiecte sanitare este diversificata si ai posibilitatea de a alege diferite modele. De exemplu, daca stilul tau este unul clasic atunci poti incerca o cada dreptunghiulara sau patrata. Pentru un stil modern achizitioneaza o cada rotunda sau ovala. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta bateriilor de baie, deoarece vei gasi pentru fiecare model de cada bateria perfecta. Mai mult, o poti incastra in pardoseala sau o poti amplasa pe marginea cazii. Totul tine de gustul tau. Nu uita sa verifici podeaua, deoarece aceasta trebuie sa suporte greutatea cazii freestanding.

Greutate

Fiecare model de cada are un anumit numar de kilograme in functie de materialul din care a fost fabricata si de dimensiune. Daca alegi o cada mare atunci aceasta va fi mai grea in comparatie cu una standard. Materialul este important deoarece fonta este mult mai grea fata de alte materiale, precum: acril, compozit, fibra de sticla.

Cada freestanding din fonta

Despre acest obiect sanitar este util sa cunosti ca reprezinta o varianta clasica. Daca stilul tau este unul retro, atunci poate reprezenta cea mai potrivita alegere pentru tine. Fonta este un material care va oferi cazii tale durabilitate si va face ca investitia ta sa fie una pe termen lung. Pentru acest model poti alege o baterie de cada cu dubla comanda, astfel incat sa poti actiona apa cu ajutorul a doi robineti.

Cada freestanding din compozit

Despre cada din compozit trebuie sa stii ca este un model cautat datorita proprietatilor sale. Materialul este un produs nou obtinut prin combinarea altor materiale specifice. Compozitul va asigura cazii tale rezistenta. Poti alege orice baterie doresti, atat modelul care se incastreaza in podea, cat si pe cel care se amplaseaza pe marginea cazii.

Cada freestanding din acril

Despre acril este bine sa stii ca, este un tip de material rezistent si durabil. O cada fabricata din acril nu va implica din partea ta un efort de intretinere, deoarece se pateaza rar. Mai mult, este un produs cu proprietati antimucegai. Achizitioneaza impreuna cu modelul de cada si o baterie adaptata. De exemplu, poti alege un produs cu functii suplimentare, asa cum este cel cu termostat.

Cada freestanding din fibra de sticla

Despre fibra de sticla este bine sa stii ca este un material cu greutate redusa, pe care il poti transporta si manevra cu usurinta. Poti gasi o cada din fibra de sticla la un pret mai mic, insa durabilitatea nu este mare si poate implica efort din partea ta cu privire la intretinere.

Atunci cand ai nevoie de o cada freestanding sau de o oglinda baie, acceseaza site-ul Lux-sanitary.rosi alege modelul preferat. Ai la dispozitie numeroase variante care se adapteaza perfect cu stilul tau!

Date de contact:

E-mail: office@lux-sanitary.ro

Telefon: 0760077183