Indiferent de constructia pe care o realizezi si de nivelul la care ai ajuns cu lucrarile, ai nevoie de diverse echipamente pentru a putea finaliza proiectul.

Cele mai cautate astfel de produse se refera la cofraje metalice si schele metalice. Afla din randurile de mai jos de ce trebuie sa tii cont atunci cand lucrezi cu aceste echipamente.

Cofraje metalice

Cofrajul este un produs pe care il poti utiliza atunci cand vrei sa dai o forma betonului. Practic, este necesar sa torni betonul intr-un astfel de cofraj pentru a obtine elementele de care ai nevoie in constructii. In momentul in care torni betonul, acesta se va intari si va pastra forma cofrajului utilizat. Bine de stiut este ca, ai la dispozitie doua tipuri de cofraje si anume:

  • cofraje pe care le poti folosi la o singura turnare de beton;
  • cofraje reutilizabile.

Schele metalice

Schela metalica este o structura auxiliara cu ajutorul careia poti lucra la inaltime. Fiind un produs utilizat inca din antichitate si-a pastrat forma, insa materialele utilizate pentru realizarea schelei au fost imbunatatite. De exemplu, in vremurile trecute se utiliza lemnul. In prezent, schela este fabricata din metal, fibra de sticla sau polimeri. In functie de etapa constructiei tale, ai la dispozitie trei modele cu care poti lucra:

  • schela metalica fixa de fatada – o poti utiliza atunci cand lucrezi la exteriorul cladirii;
  • schela mobila – este un tip de schela pe care il poti utiliza atat la exteriorul cat si la interiorul constructiei;
  • schela de interior – o poti utiliza atunci cand lucrezi in interiorul cladirii.

Cum se monteaza o schela metalica?

Cel mai indicat este sa lucrezi cu o echipa profesionista si care detine experienta atunci cand montezi o schela metalica. Fiind o constructie de dimensiuni mari, trebuie sa lucrezi cu atentie si sa te protejezi. Important este sa respecti etapele de montaj si sa nu omiti elemente. Necesar este sa ancorezi schela si sa o montezi astfel incat, sa ai o distanta adecvata fata de perete. Nu uita sa montezi o scara si o platforma de acces pentru fiecare nivel de constructie.

Alege sa inchiriezi echipamentele si utilajele de care ai nevoie

Pentru a beneficia de mai multe avantaje este indicat sa inchiriezi echipamentele, utilajele, materialele si sistemele de care ai nevoie. In acest fel, nu te mai preocupi de costurile de intretinere, transport si depozitare. Mai mult, poti beneficia de diverse oferte si servicii aditionale, precum: montaj, demontaj sau asistenta tehnica.

Ce alte echipamente poti inchiria?

Daca alegi sa colaborezi cu o companie care detine experienta in domeniul constructilor, poti inchiria toate echipamentele sau materialele de care ai nevoie. Important este sa verifici conditiile, preturile si calitatea acestor produse. Iata care sunt principalele categorii de echipamente, utilaje si materiale pe care le poti inchiria: schele metalice, cofraje metalice, sprijiniri de maluri, mini compactoare, mini excavatoare, buldo excavator, roabe, betoniere sau alte unelte si scule.

Ce etape trebuie sa parcurgi atunci cand vrei sa inchiriezi diferite echipamente?

In primul rand trebuie sa stii care sunt echipamentele, utilajele sau materialele de care ai nevoie pe tot parcursul lucrarii. Daca alegi sa colaborezi cu o echipa de profesionisti in domeniu, poti beneficia de asistenta, astfel incat sa-ti fie usor sa alegi produsele potrivite. Contacteaza compania care iti va deveni colaborator si incheie un contract de inchiriere. Verifica clauzele contractului si preturile stipulate.

Daca doresti sa colaborezi cu o companie de incredere care iti pune la dispozitie varianta de a achizitiona sau de a inchiria diverse echipamente precum, cofraje sau schele metalice, acceseaza site-ul lucinvest.ro.Vei putea alege dintr-o gama variata, produsele de care ai nevoie.

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817