Primarul General, Sorin Oprescu, a primit astăzi, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, vizita Preşedintelui Republicii Cehe, Miloš Zeman, prilej cu care i-a acordat Cheia Oraşului, în semn de respect şi prietenie. Sorin Oprescu a mai amintit cu această ocazie că, de 60 de ani, circulă în Bucureşti tramvaie făcute în fosta Cehoslovacie.

cu această ocazie că, de 60 de ani, circulă în Bucureşti tramvaie făcute în fosta Cehoslovacie. – See more at: http://www.b365.ro/60-de-tramvaie-din-cehoslovacia-pe-strazile-capitalei_208420.html#sthash.UpFEXhLw.dpuf

 

Citeşte şi: Sorin Oprescu, pe cont propriu in cursa pentru prezidentiale. Cine se teme de Primarul Capitalei?

 


“Suntem onoraţi de vizită. Ne bucurăm că marile companii cehe au ales să investească în Bucureşti. În semn de apreciere şi de prietenie, permiteţi-mi să va ofer CHEIA ORAŞULUI. Odată cu acest simbol, sper să primiţi confirmarea deschiderii pe care o are Bucureştiul faţă de Cehia.” declarat Primarul General.

cu această ocazie că, de 60 de ani, circulă în Bucureşti tramvaie făcute în fosta Cehoslovacie. – See more at: http://www.b365.ro/60-de-tramvaie-din-cehoslovacia-pe-strazile-capitalei_208420.html#sthash.UpFEXhLw.dpuf


La rândul sau, preşedintele Republicii Cehe a declarat:
„Îi mulţumesc domnului Primar General pentru distincţia acordată şi le urez, dânsului şi tuturor cetăţenilor Bucureştiului, să aibă speranţa şi să privească în viitor ca printr-o poartă deschisă.”

 

Preşedintele Republicii cehe a mai vorbit şi despre clădirea de birouri Green Gate, construită de compania S Group Holding din Cehia. Aceasta se află lângă Piaţa Chirigiu, are 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 31.000 de metri pătraţi. De sus până jos, la balconul fiecărui etaj se poate vedea multă verdeaţă.

 

Citeşte şi: In 2014 planetele se vor alinia pentru Sorin Oprescu

 

„Clădirea pe care am inaugurat-o ieri (marţi, n.r.) se numeşte Green Gate (poartă verde, în trad.). Aş vrea să urez primarului general şi cetăţenilor Bucureştiului să intre în viitor printr-o poartă deschisă şi să aibă speranţă, pentru că aş vrea să vă aduc aminte că verdele este culoarea speranţei”, a spus Milos Zeman. Preşedintele Republici Cehe i-a oferit Primarului General al Capitalei, ca semn al bunei relaţii între cele două state, o farfurie aurită.

 

„Clădirea pe care am inaugurat-o ieri (marţi, n.r.) se numeşte Green Gate (poartă verde, în trad.). Aş vrea să urez primarului general şi cetăţenilor Bucureştiului să intre în viitor printr-o poartă deschisă şi să aibă speranţă, pentru că aş vrea să vă aduc aminte că verdele este culoarea speranţei”, a spus Milos Zeman, care i-a oferit şi el un cadou primarului general – o farfurie aurită. – See more at: http://www.b365.ro/60-de-tramvaie-din-cehoslovacia-pe-strazile-capitalei_208420.html#sthash.UpFEXhLw.dpuf