Îți dorești să-ți răsfeți animalul de companie din când în când? Alege o hrana umeda caini care să  îi aducă aportul de ingrediente necesar pentru o dezvoltare armonioasă!

Cu o gama variată de sortimente disponibilă pe piață, nu este deloc ușor să alegi conservele sau plicurile potrivite pentru animalul tău de companie în funcție de vârsta pe care o are, dar și de rasa din care face parte!

Hrana umedă câini – o alegere inspirată din când în când

Chiar dacă hrana uscată este recomandată pe termen lung pentru câini, din când în când este bine să îi diversifici alimentația pentru a-ți răsplăti animalul de companie și pentru a-i oferi un alt tip de mâncare. În acest sens, poți opta fie pentru conserve, fie pentru plicuri, însă cu mențiunea că trebuie să ai grijă la gramaj. Câinilor le place foarte mult hrana umedă, pentru că este mult mai gustoasă și, totodată, le asigură o senzație de sațietate mult mai îndelungată. În același timp, animalele preferă hrana umedă datorită gustului, dar și a savorii, fiind vorba despre un produs bine hidratant.

Ține cont de vârsta patrupedului!

Un prim aspect, de care este bine să ții cont înainte de a alege hrana umedă pentru câinele tău este referitor la vârsta animalului. De exemplu, dacă pentru animalele tinere sunt ideale alimentele cât mai bogate în nutrienți și vitamine, pentru câinii adulți trebuie să te orientezi către produse bogate într-o combinație de fibre și carbohidrați.

Nevoi speciale

În anumite situații, hrana umedă reprezintă o variantă ajutătoare, care să ii ofere animalului tău toate cele necesare pentru a depăși o perioadă dificilă. Câinii alergici au nevoie, de exemplu, de hrană umedă, la fel cum sunt și câinii ce suferă de artrită ori de boli renale. Mai mult, anumite animale ce suferă de diabet ori de obezitate au nevoie de o hrană umedă specială, cu ajutorul căreia să poată urma o dietă strictă.

Ingrediente

Verifică întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul hranei umede. De exemplu, cele mai bune astfel de produse de pe piață au mereu proteina animală ca prim ingredient pe etichetă, cu mențiunea că ordinea ingredientelor este întotdeauna stabilită în funcție de predominanța ingredientului în compoziția unui produs. Nu este suficient să vezi, însă carnea în fruntea listei: verifică și procentajul în care a fost utilizată pentru realizarea hranei, dar și proveniența acesteia: vită, pui, miel.

Hrană umedă Premium

Lista producătorilor de hrană umedă pe care o găsești atât în magazinele fizice, cât și în cele virtuale este una variată. Faptul că ai acces la mai multe tipuri de produse îți oferă posibilitatea de a face o comparație între plicuri și conserve, în funcție de ingrediente, de vârsta pentru care sunt recomandate, dar și de nevoile speciale ale animalului tău. De regulă, produsele premium sunt foarte bogate în carne, o carne bogată în proteine, fibre, dar și alte ingrediente.

Cantitatea potrivită

Nu în ultimul rând, este bine să știi că pe eticheta hranei umede vei găsi și informații despre cantitatea pe care trebuie să i-o oferi câinelui tău. Chiar dacă prietenul tău se va uita la tine cu ochi galeși, în speranța că va primi o cantitate mai mare de conservă ori de plic, rezumă-te la gramajul indicat de producător!

Accesând NovaFood.ro poți descoperi o varietate de produse de top cu ajutorul cărora să îți răsfeți animalul de companie! Investește în cea mai bună conserva caine și, cu siguranță, te vei bucura să îți vezi câinele fericit!

Date de contact:

E-mail: office@novafood.ro

Telefon: 0724239215