Au trecut aproximativ 23 de ani de la Revoluția din decembrie ‘€™89, iar noi românii, în România, încă nu am învățat nimic. Cu regret o spun, dar mulți oameni au murit degeaba. Au murit pentru ca alți comuniști să ia locul vechilor comuniști, cauza nobilă a revolutionarului fiind furată de un Partid Comunist rebranduit.

 

Citeşte şi: Cum se evita să ajungi membru în CC al UTC

 

Noi, românii rămăși în țară, am uitat și cine mai suntem. Nu mai știm care sunt valorile românești, dar pretindem că ne-am păstrat demnitatea de-a lungul istoriei. Nu ne-am pierdut limba în sute de ani de ocupație străină, dar a fost nevoie de doar 50 de ani de comunism ca să uităm care este rostul nostru pe planetă, în Europa, în România.

 

 

Românismul adevărat, în cel mai pur sens al cuvântului, se mai regăsește doar în zonele unde românii sunt minoritari, mai ales la românii plecați și stabiliți în afara țării. Noi, cei din România, așteptăm încă minunea.

 

S-au făcut mult prea multe jertfe pentru acest neam latinprins în inima slavilor, dar ne-am zbătut degeaba și NEAM SĂTURAT DE VOI! Mic mesaj pentru clasa politică, care cu orice ocazie (dar cu orice ocazie!) fură și ultimul organ funcțional al României: POPORUL.

 

 

Printre schimbări de președinți și plagiate grosolane, printre distrugerea oricărui capital pozitiv de imagine pe care îl mai avea România în afară și criza economico-politică autohtonă, românii din țară mai au alternativa tabloidelor, putând liniștiți să se intereseze despre cine știe ce a mai făcut Daniela Crudu sau să afle părerea lui Gigi Becali despre diverse evenimente culturale.

 

 

Din cauza actualei clase politice, rămasă încă fidelă comunismului, am ajuns să fim ultima enclavă „roșie” din întreaga Uniune Europeană. Așa suntem noi, ne pierdem tocmai atunci când avem cel mai mult de câștigat și ne lăsăm bătuți chiar atunci când avem cele mai multe șanse de a învinge.

 

Citeşte şi: Chipuri de EROI – Erotismul in perioada colectivizarii

 

România mea, România românilor, nu este cea condusă de EI. România LOR e putredă, e comunistă.