Atunci cand afli ca in familia ta va  sosi in scurta vreme un nou membru, te gandesti la toate cele necesare. Asa ca, incepi cu decorarea camerei, astfel incat aceasta sa fie exact in nuantele pe care le preferi.

Insa, pe langa decorarea camerei cu cele mai bune piese de mobilier, urmatorul pas pe care ar trebui sa-l ai in vedere este achizitionarea celui mai potrivit model de carut bebe 3 in 1. Incearca sa nu te grabesti in luarea acestei decizii, deoarece acest tip de carucior va putea fi utilizat pe o perioada de pana la 3 ani.

Exista foarte multe alternative, insa acest model este preferatul tuturor parintilor deoarece constituie doar foarte multe avantaje. Mai exact, acesta cuprinde 3 parti componente, fiecare dintre acestea putand fi utilizate pe o perioada diferita.

Orienteaza-te catre calitatea caruciorului 3 in 1

Spre exemplu, in primele luni ale bebelusului, mai exact 5-6 luni, piesa principala este landoul. Un beneficiu mai mult decat important este acela ca, daca vei calatori impreuna cu micutul tau, grijile ca nu va fi disponibil un patut vor fi inutile, deoarece landoul poate fi cu succes utilizat si in acest caz.

Celelalte doua parti componente ale unui carut bebe 3 in 1 sunt scoica si partea sport. Asadar, avantajele pe care le ofera acesta continua, deoarece pana la varsta de 1 an, nu vei mai fi nevoit sa investesti intr-un scaun destinat automobilului, deoarece scoica va putea fi montata in masina.

In cele din urma, este prezentata partea sport, poate piesa cea mai importanta, deoarece aceasta va fi folosita pana la varsta de 3 ani. Prin urmare, facand aceasta alegere nu te va dezamagi, ci dimpotriva,  vei avea doar numeroase beneficii si vei observa si ca vei face o economie importanta.

Sunt foarte multe modele de carucioare 3 in 1  disponibile pe piata, asa ca, ai oportunitatea de a opta pentru modelul pe care il preferi. Exista o serie intreaga de marci, modele, culori, cat si un design diferit, asa ca, nu-ti va fi deloc complicat sa-ti gasesti preferatul, odata ce bugetul tau a fost stabilit.

Dar, prioritate nu trebuie sa aiba doar aspectul exterior al caruciorului, ci trebuie, in primul rand, sa ai in vedere siguranta copilului, astfel incat, acesta trebuie sa indeplineasca cateva criterii. Acorda-le suficienta atentie  in momentul in care vei merge sa-l achizitionezi si incearca sa eviti modelul daca observi margini ascutite, deoarece pe parcurs pot constitui sursa unor posibile accidentari.

De asemenea, nu trebuie sa lipseasca aparatorile pentru ploaie, soare, cat si cele pentru insecte, deoarece trebuie sa confere protectia necesara indiferent de conditiile meteorologice, din orice moment al anului.

Asadar, daca iti doresti un carucior versatil, dar care sa asigure confortul optim, cat si siguranta bebelusului tau, aceasta este alegerea cea mai potrivita!

Descopera cele mai bune produse la preturi avantajoase

Carucioare De Copii este o companie activa pe piata din tara noastra, inca din anul 2005. Magazinul ofera o gama larga de produse, asadar, daca esti in cautarea mobilierului perfect, a unui carucior sau multe alte produse destinate copiilor, le poti achizitiona pe toate dintr-un singur loc.

Specialistii de la carucioaredecopii.ro iti pot oferi consultanta pentru ca tu sa alegi modelul perfect de carucioare pentru copii. Toate produsele comercializate respecta toate standardele de siguranta si calitate din domeniul puericulturii.

Profita de promotii!