Stefan Daniel Badea s-a nascut si a crescut in comuna Crevedia Mare, iar acum candideaza din partea Aliantei USR – PLUS la functia de primar. Isi descrie familia din care provine ca fiind una simpla si modesta, dar una care are principii si valori morale.

Este economist de profesie si a urmat cursurile Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir”, si deoarece considera ca educatia ocupa un loc important in viata fiecaruia dintre noi, in momentul actual este masterand al Academiei de Studii Economice, Bucuresti.

A activat in domeniul financiar-bancar timp de 7 ani, unde a ocupat si posturi de conducere, si este de parere ca, tocmai datorita regulilor stricte din acest domeniu, evolutia sa profesionala, dar si personala, a fost majora.

Pentru ca se adapteaza usor oricarei situatii, a facut o schimbare si in ceea ce priveste domeniul de activitate, asa ca, in acest moment, activeaza ca si Reprezentant Medical.

START implicare! STOP nepasare!

Pentru ca a acumulat suficienta experienta, Stefan Daniel Badea isi doreste sa intoarca inapoi o mica parte din ceea ce i-a oferit aceasta comunitate si este de credinta ca, prin munca si perseverenta, scopul proiectului in ceea ce priveste schimbarea comunei poate fi atins.

Considera ca cele 3 mari domenii, mai exact medical, cultural si cel educational, reprezinta o necesitate majora pentru toti locuitorii din Crevedia Mare, astfel incat proiectul pe care isi doreste sa-l dezvolte presupune investitii deosebite.

Prin urmare, pentru ca in momentul actual activeaza in domeniul medical, isi doreste sa dezvolte sistemul medical din comuna, prin modernizarea si extinderea spatiului destinat dispensarului, in asa masura incat sa poata fi desfasurate mai multe specialitati, dar si infiintarea unui centru de permanenta unde sa poata fi asigurata asistenta medicala primara in regim de garda.

In ceea ce priveste activitatile culturale, candidatul Stefan Daniel Badea isi doreste sa incurajeze desfasurarea unor activitati recreationale, precum cele muzicale, pictura, dans, dar si lectura, cat si evenimente din cadrul scolilor si a primariei.

Din acest motiv, este prevazuta reabilitarea, dar si modernizarea Caminului Cultural, in incinta caruia se afla si biblioteca comunei,  astfel incat tinerii, si nu numai, sa aiba un loc pe care si l-au dorit de multa vreme.

Pentru ca educatia porneste din primii ani de viata, proiectul prevede si modernizarea si extinderea unitatilor de invatamant, deoarece, in acest mod, actul educational se va putea desfasura in bune conditii, iar rezultatele excelente ale elevilor, dar si ale profesorilor, nu vor intarzia sa apara. Iar pentru aceasta, meritele ambelor parti trebuie recompensate.

De asemenea, intelege si dorinta parintilor de a-si putea exercita profesia, astfel incat isi doreste implementarea unei gradinite cu program prelungit. In acest mod, copiii vor fi in deplina siguranta in acest mediu educational.

Un alt punct important al acestui proiect este reprezentat de extinderea retelei de iluminat public in intreaga comuna, prin amplasarea surselor de iluminat pe toate strazile. Pentru a reduce consumul de energie, va fi ales un sistem de iluminat inteligent.

Din nefericire, poluarea mediului a atins un grad suficient de ridicat, asa ca este momentul pentru responsabilizare, astfel incat solutiile pe care le propune in privinta managementului deseurilor sunt urmatoarele:

  • Ridicarea deseurilor menajere saptamanal;
  • Amplasarea cosurilor de gunoi in intreaga comuna;
  • Deseurile reciclabile vor fi ridicate in mod selective.

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor si pentru ca acestia sa se simta in siguranta, este necesara instalarea unui sistem de supraveghere video, astfel incat intreaga comuna va putea fi supraveheata, iar, prin urmare, actele de vandalism vor fi descurajate.

Totodata, pentru a facilita accesul la informatii, se va implementa un serviciu public online, pentru ca se doreste o buna colaborare, dar si implicarea in anumite decizii care se iau la nivelul comunei, a tuturor locuitorilor.

Aceasta zona este preponderent agricola, asadar este necesara infiintarea unei piete agro-alimentare, pentru a facilita desfacerea produselor, acest lucru oferind o buna oportunitate pentru ca micii producatori locali sa-si desfasoare activitatea.

Alte patru puncte pe care le prevede proiectul sunt:

  • Infiintarea retelei de distributie de gaze naturale;
  • Extinderea alimentarii de apa curenta;
  • Infiintarea retelei de canalizare;
  • Extinderea si amenajarea drumurilor comunale.

Toate aceste investitii vor conduce la imbunatatirea calitatii vietii, sociale si economice, si in acest mod vor putea fi atrasi investitorii, se vor putea crea noi locuri de munca, se va reduce poluarea, dar se vor reducere si factorilor de risc pentru sanatatea populatiei.

Voteaza un primar tanar, modest, dar cu viziuni mari! Voteaza Stefan Daniel Badea!