In timp ce persoanele de sex feminin prefera tatuajele mai discrete, de mici dimensiuni, barbatii sunt interesati de expunerea pe o zona cat mai mare a corpului a simbolurilor si a tatuajelor cu semnificatii aparte. Acest lucru este pe deplin normal, intrucat un tatuaj trebuie sa se adapteze formei corpului, pentru un efect spectaculos. Fie ca sunt realizate pe spate, pe piept sau pe picior, fie pe antebrat sau chiar pe gat, indiferent de modelele de tatuaje barbati, este extrem de important sa te asiguri ca nu iti vor afecta starea de sanatate, sub nicio forma. Pentru asta, trebuie sa alegi un salon unde toate normele de igiena sunt respectate intocmai, si sa te pregatesti corespunzator pentru procedeul de realizare a viitorului tau tatuaj.

Ce nu ai voie sa faci inainte sa iti realizezi tatuajul

Procedura de realizare a unui tatuaj este, in sine, una complexa – la fel ca si decizia de a-l face. Este foarte important sa te informezi complet despre cum sa te pregatesti inainte de realizarea tatuajului si daca indeplinesti toate conditiile pentru a putea avea unul. Intr-un salon profesionist, cu siguranta vei putea avea aceasta discutie sincera si deschisa cu unul dintre specialisti, care iti va oferi toate detaliile. Inainte sa mergi la salon, pentru a-ti realiza tatuajul, nu ai voie sa consumi bauturi alcoolice sau alte tipuri de substante. Vei fi nevoit sa declari acest lucru pe proprie raspundere, fiind un aspect extrem de important. Mai mult, exista o serie de conditii reglementate:
  • sa nu suferi de boli de inima, diabet zaharat, hemofilie sau epilepsie;
  • sa nu fi diagnosticat cu boli transmisibile, SIDA sau afectiuni dermatologice;

Unde iti faci tatuajul si cum sa nu iti risti sanatatea?

Daca esti preocupat sa nu iti afectezi starea de sanatate prin realizarea unui tatuaj, te felicitam! Este excelent ca deja constientizezi ca te poti expune anumitor riscuri, daca nu optezi pentru un mediu profesionist si de incredere pentru realizarea tatuajelor. In aceste saloane, trebuie sa existe echipamente de protectie adecvate, instrumente si pigmenti care respecta toate normele de siguranta, si prin care tu sa te tii departe de orice ti-ar putea pune in pericol sanatatea. Evita acele medii “non-formale” de realizare a tatuajelor, de care se ocupa prietenii prietenilor tai, si nu specialisti care au urmat cursuri de igiena. Curatarea, sterilizarea si dezinfectia nu sunt deloc o gluma, ci procese must-have, care asigura protectie. Alege, asadar, mediile cunoscute pentru profesionalism si standarde ridicate de igiena, conform normelor.

Funkytattoo.ro, experti in tatuaje barbati: locul sigur si profesionist unde vrei sa iti faci tatuajul

Normele de igiena sunt absolut esentiale, dar pe langa acestea, trebuie sa cauti si specialisti experimentati si talentati care pot sa se ocupe de modelul de tatuaj pe care ti-l doresti. De aceea, ti-i recomandam pe cei de la Funkytattoo.ro – salon de tatuaje din Bucuresti : e un mediu modern, sigur si curat, unde cei mai talentati artisti se ocupa de tatuaje inspirate, creative si deosebite. In portofoliul lor au modele de tatuaje barbati realizate cu o maiestrie impresionanta: pe piept, pe spate, pe mana, pe gamba, pe antebrat, pe gat – in orice zona a corpului. De la portrete si citate text, pana la simboluri si elemente din natura, imagini si grafice inedite – toate modelele sunt deosebite si realizate atent pana in cel mai mic detaliu. Bucura-te de viitorul tau tatuaj!