Adezivii pe baza de propilena, numiti si adezivi PUR, sunt produse monocomponente duroplastice, care reactioneaza cu umiditatea din mediu si cu piesele de prelucrat ce urmeaza a fi lipite.

Sunt considerati adezivi moderni, si se afla in topul celor mai utilizate produse de catre tamplari si dulgheri, fiind optimi pentru imbinarile deosebit de pretentioase. Vrei sa vezi care sunt cei mai folositi adezivi din aceasta categorie? In intampinarea ta venim cu o lista concreta, ce tine cont de scopul utilizarii adezivului.

  1. Pentru incleierea placilor de constructii: Kleiberit Pur 501

Kleiberit Pur 501 face parte din clasa adezivilor poliuretanici monocomponenti, utilizati de zeci de ani cu succes, datorita calitatilor superioare pe care le au. Produsul corespunde clasei de calitate D4 conf. DIN EN 204, avand o stabilitate mare la temperaturi crescute si la umiditate constanta. In realitatea practica, acest tip de adeziv se foloseste cel mai frecvent pentru incleierea binalelor, a lemnului sau a materialelor pe baza de lemn, pentru incleierea canturilor din mediul extern, incleierea placilor de constructii minerale, dar chiar si incelerea materialelor ceramice sau a materialelor pe baza de beton si a spumelor dure. Mai mult decat atat, Kleiberit Pur 501 este certificat pentru fabricarea ambarcatiunilor. Se aplica direct din recipientul in care este livrat in momentul achizitiei, oferind un confort sporit in timpul aplicarii. Merita!

  • Pentru montajul rapid al parchetului: Kleiberit Pur 542

De data aceasta, vorbim despre un produs care se poate utiliza si in proiecte mai mici, rezidentiale, cum ar fi montajul parchetului. Kleiberit Pur 542 se remarca prin rezistenta si stabilitatea sa, atat la umiditate, cat si la temperaturi inalte. Cu succes, se poate aplica inclusiv in cazul sistemelor de incalzire in podea. Produsul bicomponent pe baza de poliuretan (PUR) se foloseste la imbinarea prin lipire a suprafetelor de parchet masiv si parchet prefabricat din lemn din esente exotice, dar si a suprafetelor portante care pot fi atat absorbante, cat si neabsorbante: gresia ceramica sau suprafetele din piatra. Kleiberit Pur 542 se poate cumpara in recipiente care permit depozitarea a 10 kg de adeziv si ofera standardul de calitate cel mai ridicat in domeniul adezivilor pentru parchet, la fel ca fiecare produs din gama Kleiberit de pe piata.

  • Pentru infolierea profilelor de PVC: Kleiberit Pur 704.5

Acest adeziv reactiv pe baza de poliuretan este folosit cu succes intr-o arie vasta de aplicabilitate, atunci cand vorbim despre infolierea profilelor de PVC. Printre calitatile deosebite ale acestui produs se numara: un grad ridicat de rezistenta initiala, lipiciozitate mare, stabilitate inalta la caldura (pana la 150 de grade Celsius, in functie de materialul de baza), stabilitate inalta la frig (pana la minus 40 de grade Celsius), precum si rezistenta marita la imbatranire si la influenta aburilor. Se livreaza in ambalaje inchise ermetic si este chiar indicat pentru instalatiile de topire. Atentie: instalatiile trebuie sa preintampine patrunderea de umiditate la adeziv. Poti comanda si acest produs, la fel ca toate celelalte, de la Klebrom.ro, online.

Comanda online de la Klebrom.ro folii pentru usi interior si  orice tip de adeziv sau lac

Klebrom.ro este un magazin care se diferentiaza de concurenta sa prin calitatea premium a produselor pe care le comercializeaza. Vei gasi in acest mediu de achizitie lacuri din gama ZOBEL, folii pentru usi MDF din gama Renolit si adezivi de tip Kleiberit. Poti utiliza formularul de comanda online de pe Klebrom.ro.