Daca sunteti in cautarea celor mai eficiente modalitati prin care sa va asigurati ca este realizata o etanseizare perfecta si constructia beneficiaza de cele mai bune hidroizolatii  lichide atunci cu siguranta ati auzit de compania Milucon si de serviciile acestei firme specializate in lucrari masive pentru hidroizolatii si pardoseli.

Poate ca va ganditi ca este imposibil ca un  lichid sa protejeze constructiile de infiltratii de apa, dar trebuie sa va spunem ca in acest caz este posibil pentru ca aplicarea unei hidroizolatii lichide este destinata pentru protejarea teraselor cladirilor.

Principalele caracteristici ale hidroizolatiilor lichide

Rolul unor astfel de hidroizolatii lichide este unul foarte complex cu beneficii esentiale si totodata complementare pentru protejarea constructiilor. Beneficiile pot fi rezumate astfel:

  • Protejeaza cladirile de infiltratiile de apa;
  • Ofera o izolare mult mai etansa in comparatie cu oricare alte metode;
  • Preferabile pentru mediul industrial datorita protectie generate odata instalate;
  • Faptul ca este turnat un lichid vascos pe terasa unui bloc permite montarea a diferite sisteme de climatizare, ce pot fi utilizate in conditii de maxima siguranta.

Hidroizolatiile lichide sunt compuse din rasini sintetice si polimerice cu o foarte mare arie de aplicabilitate ce se regasesc in solutii adezive de mare putere aplicate in industria producatoare de piese auto, electronice sau domeniile: naval, aero spatial si mai ales in domeniul constructiilor. 

Acest tip de hidroizolatii este format din grupuri de epoxizi cu o reactivitate foarte buna care datorita unui catalizator sau al unui agent de activare formeaza o substanta foarte puternica. O data ce este aplicata nu vor mai exista probleme cu privire la lipsa unei hidroizolatii corespunzatoare.

Aplicarea acestor sisteme si instalarea lor se realizeaza intocmai ca in cazul pardoselilor epoxidice, intrucat rasina este turnata si cu ajutorul unei raclete este intinsa pe suprafata vizata.

Recomandari la fata locului – Beneficiati de servicii profesionale de asistenta tehnica pentru orice serviciu disponibil prin Milucon.ro

Ca orice produs chimic pe baza de epoxizi, modul de aplicare al acestei membrane trebuie sa respecte normele si procedurile tehnice cu privire la modul de manipulare al unor astfel de materiale. In timpul aplicarii, exista riscul de a inspira o cantitate periculoasa de vapori si tocmai de aceea serviciile realizate de profesionisti sunt recomandate.

Cu siguranta beneficiati de cele mai eficiente modalitati de hidroizolare intrucat acestea reusesc sa faca fata foarte bine la intemperii, diferiti agenti chimici sau acizi. Daca sunteti in cautarea unor metode inovatoare atunci trebuie sa stiti ca aceasta este una dintre ele.

In cadrul web-site-ului: www.milucon.ro gasiti toate materialele necesare pentru a asigura o aplicare perfecta. In plus, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand cu sfaturi si sugestii atat pentru aplicare cat si pentru utilizarea lor in cele  mai bune conditii.

Asigurati-va ca realizati doar investitii de viitor si intrat in legatura cu reprezentantii companiei pentru a putea intreprinde o oferta care sa cuprinda servicii si solutii personalizate in functie de proiectul dvs.