„Spalati-va cat mai des pe maini” este sfatul autoritatilor difuzat pe toate mediile de comunicare. Dincolo de „ce trebuie sa faci” este esential si „cum trebuie sa faci”, atunci cand vine vorba de un proces de igiena absolut corect. Aceasta perioada, in care „igiena” e pe buzele tuturor, este cea mai buna ocazie ca sa iti utilezi casa cu echipamente sanitare moderne.

Profita de reducerile la baterii termostatate din magazinele online si transforma-ti baia intr-o oaza de relaxare, unde igiena este cuvantul de ordine. In plus, opteaza pentru un dispenser automat pentru sapun si evita cat de mult posibil contactul mainii cu suprafetele.

Reguli de conduita pentru evitarea infestarii cu virusul COVID-19

Specialistii in prevenirea si controlul bolilor au lansat o serie de recomandari practice privind masurile sporite de igiena din aceasta perioada. Toti locuitorii unei case sunt sfatuiti sa evite contactul direct cu suprafetele fara a le igieniza, fie ca vorbim de mese, scaune, manere, clante, fie ca ne referim la obiectele sanitare pe care le utilizam tocmai in procesul de igienizare.

Atingerea frecventa a bateriei de la chiuveta sau a sapunului te poate expune la aceleasi riscuri majore ca oricare alt tip de obiect. Dincolo de utilizarea produselor si substantelor necesare pentru dezinfectie (profilactica sau curativa), se recomanda contactul partial redus sau redus total (cand e posibil) cu obiectele amplasate in baie. Bateria cu senzor si termostat face parte din categoria echipamentelor sanitare ce te vor ajuta sa te protejezi corect in aceasta perioada.

Ce avantaje iti vor oferi bateriile cu termostat si senzor

Toate echipamentele ce implica folosirea unui senzor presupun lipsa contactului direct cu suprafata lor. Este un avantaj considerabil, de care trebuie sa tii cont nu numai in aceasta perioada. Alege, insa, o baterie premium, ca sa te asiguri ca senzorul nu se va defecta in cel mai scurt timp de la primele utilizari. Iti recomandam Grohe, care dispune de o varietate extinsa la aceasta categorie de produs. Toate bateriile Grohe indeplinesc standarde avansate ale calitatii si reprezinta o buna optiune.

Modelul de baterie cu termostat iti va permite sa reglezi o limita maxima a temperaturii, care se va mentine constanta pe tot parcursul utilizarii. Nu trebuie sa manipulezi bateria pentru reglaje constante, deci – implicit – nu vei intra in contact cu suprafata ei in mod repetat. In plus, nu uita ca bateriile de acest fel asigura protectie copiilor.

Oferta de baterii termostatate de la Baterii-Lux.ro: 100% igiena la pret avantajos

Daca vrei sa alegi dintre cele mai moderne si mai performante baterii termostate, iti recomandam cu incredere magazinul online Baterii-lux.ro. Extrem de popular in randul cumparatorilor, acest mediu de achizitie iti pune la dispozitie o oferta generoasa de sanitare Grohe, un nume de referinta in industria armaturilor sanitare. Mai mult, vine in intampinarea ta cu oferte si discounturi semnificative la produse din aceasta gama premium.

Procesul de achizitie este extrem de rapid: ai la dispozitie o platforma web cu toate produsele, pe care le poti analiza pana in cel mai mic detaliu. Pe langa informatiile complete, cei de la Baterii-lux.ro iti pun la dispozitie si imagini cu produsele, astfel incat sa il identifici pe cel potrivit.

Profita de oferta de la Baterii-lux.ro si bucura-te de 100% igiena la un pret avantajos. Investeste in tine!