Daca petreci mult timp in delegatii de la locul de munca sau te deplasezi frecvent in alte localitati, departe de zona unde locuiesti, este necesar sa optezi pentru masuri de securitate sporita.

Cea mai simpla si mai confortabila metoda este sa optezi pentru un sistem supraveghere video, care iti permite sa vizualizezi ce se intampla in interiorul sau in exteriorul locuintei tale, de la distanta. Poti monitoriza, oriunde te-ai afla, propria ta casa, fara a face investitii majore. Gasesti echipamente profesionale in acest sens, la pret bun, in anumite magazine de profil care pun accent pe raportul dintre calitate si pret. Afla toate informatiile!

Ce tehnologie merita sa alegi?

Prima intrebare care iti vine in minte, atunci cand vrei sa optezi pentru un astfel de sistem de monitorizare, este aceasta: „ce tehnologie e de interes pentru mine?”. Pentru ca magazinele de pe piata de profil te intampina cu o varietate ce poate deveni la un moment dat coplesitoare pentru un necunoscator, iti sarim in ajutor cu informatii. Trebuie sa stii ca, astazi, exista trei mari categorii de sisteme de supraveghere. Acestea se focuseaza pe trei tehnologii, dupa cum urmeaza:

  • tehnologia analogica HD

Lansata in anul 2012, tehnologia analogica iti ofera doua principale avantaje: rezolutia inalta (pana la 2 megapixeli) si instalarea facila. La randul ei, se divide in trei mari categorii: HDCVI, HDTVI si AHD, diferenta majora constand in inventatorul respectivei tehnologii. Modalitatea de transmisie este cablul coaxial.

  • tehnologia analogica clasica

Dateaza din anul 1950 si este cea mai veche tehnologie utilizata in cadrul sistemelor de supraveghere. Atentie! Astazi nu mai este de interes, iar camerele noi, moderne, nu se folosesc de aceasta tehnologie.

  • tehnologia digitala (IP)

A aparut in anul 1996 si este cea mai avansata tehnologie din acest domeniu, dintr-un simplu motiv: ofera cea mai buna rezolutie. Cu toate acestea, nu se afla in randul preferintelor utilizatorilor, din cauza pretului pe care il au sistemele de supraveghere care folosesc tehnologia digitala IP. Un astfel de sistem este, in plus, dificil de instalat, si necesita expertiza in zona de retelistica. Rezolutia maxima este de 12 megapixeli.

Vezi ce contine un sistem supraveghere analogic

Tehnologia analogica HD este, dupa cum am prezentat mai sus, cea mai populara. Un astfel de sistem de supraveghere iti va oferi toate beneficiile de care ai nevoie. Mai mult, exista varietate cat cuprinde in zona echipamentelor tehnice, la diferite categorii de pret. Ce contine un sistem de supraveghere analogic?

  • inregistratorul video (DVR HD);
  • hard disk-ul (cel care stocheaza imaginile);
  • camerele video analogice (aici ai o mare varietate);
  • monitorul pentru afisarea imaginilor;
  • sursa de alimentare a camerelor;
  • cabluri, mufe, alte accesorii.

Pretul cel mai bun? Cu siguranta e la E-camere.ro

Atunci cand urmeaza sa cumperi un sistem supraveghere, este foarte important sa te asiguri ca mediul de achizitie iti ofera cel mai optim raport dintre calitate si pret. Iti recomandam E-camere.ro, magazinul cu cele mai bune preturi de pe piata.

Ai un motiv in plus: poti discuta direct cu experti din domeniu, ce te vor indruma spre cea mai buna alegere. E-camere.ro este un mediu profesionist, unde calitatea primeaza, iar preturile extrem de accesibile si varietatea echipamentelor tehnice sunt avantaje pe care nu le vei gasi in orice magazin. De la ei poti comanda foarte simplu, online. Primesti produsele acasa si esti in siguranta.

Date de contact

Tel: 0767.390.475

E-mail: vanzari@e-camere.ro