Indiferent daca aveti nevoie de renovarea pardoselilor invechite sau de etansarea suprafetelor din beton, stratul epoxidic va poate transforma spatiul din punct de vedere estetic obtinand si o rezistenta excelenta in acelasi timp. Varianta acestor pardoseli epoxidice este foarte utila pentru consolidarea podelelor existente si pentru a obtine un stil aparte in orice spatiu.

Fiind folosite initial doar in spatii industriale, aceste pardoseli epoxidice au intrat incet dar sigur si in alte industrii, asa cum sunt cele comerciale, datorita multitudinii de avantaje pe care le prezinta. Cand vorbim de pardoseli decorative, automat intra in calcul o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste stilul.

Ce sunt pardoselile epoxidice?

Suprafetele epoxidice sunt fabricate din rasina epoxidica la care se adauga cativa aditivi. Epoxidul este folosit deopotriva ca material pentru etanseizarea suprafetelor, cat si ca adeziv, avand calitati foarte bune pe ambele planuri.

Din punct de vedere functional, epoxidul se remarca prin rezistenta puternica pe care o ofera podelei, netezime si comportamentul foarte bun in fata substantelor chimice sau fortelor mecanice. Pe partea estetica, epoxidul permite utilizarea unui numar infinit de modele pe podea care vor fi ulterior sigilate de acest material si isi vor pastra aspectul pentru toata durata de viata a podelei.

Pardoseli decorative cu stil

Pardoselile decorative epoxidice transforma spatiile in zone elegante si interesante. Pe langa suprafata stralucitoare pe care epoxidul o ofera, avem posibilitatea implementarii de modele si culori la propria alegere, lucru pe care alte tipuri de acoperire nu le oferta. In plus, pe langa varianta aplicarii unor modele, pardoselile epoxidice se pot implementa si in varianta cu cuart si alte minerale, care prin aplicarea lor la suprafata ofera un still si mai stralucitor, precum si un efect antialunecare perfect.

Avantaje pardoseli epoxidice

Concret, principalele avantaje de care ne bucuram cu aceste pardoseli decorative epoxidice sunt urmatoarele:

Aspect – epoxidul ofera o flexibilitate uriasa in ceea ce priveste modelele si culorile podelei

Rezistenta – rezistenta vine pe toate planurile: la imbatranire, la subtante chimice, la curatare, la greutati, la forte mecanice etc.

Siguranta – aceste pardoseli decorative nu permit alunecarea si in acelasi timp reprezinta o podea sigura chiar si pentru mediile unde temperaturile sunt foarte mari

Intretinere usoara – pardoselile decorative epoxidice se intretin si curata foarte usor

In ultimii ani, epoxidul a crescut in popularitate pe toate planurile. Pe de-o parte acesta a devenit din ce in ce mai utilizat datorita rezistentei sale in spatii din industria medie si grea, fiind o varianta optima pentru desfasurarea in conditii sigure a oricarei activitati. Pe de alta parte, epoxidul este din ce in ce mai intalnit si in sfera comerciala sau in industriile mai usoare, asa cum sunt magazinele sau clinicile, datorita usurintei de intretinere si aspectului unic care poate fi particularizat in functie de preferintele fiecaruia.

Profesionisti in pardoseli decorative epoxidice

Daca ati luat in considerare avantajele acestor pardoseli decorative si sunteti interesati de aceasta metoda a etanseiza o suprafata, echipa de la Pardoseliindustriale.ro va sta la dispozitie pentru a pune acest lucru in aplicare.

Varietate de stiluri oferite este mare, astfel incat echipa va promite ca puteti gasi cu usurinta o varianta care sa se potriveasca pentru orice. Pardoseliindustriale.ro ofera informatii si servicii complete in ceea ce priveste pardoselile, atat cele epoxidice simple, cat si cele decorative, cu cuart, din beton sau din alte materiale si pentru tot felul de tipuri de spatii!

Contact