Sistemele de supraveghere pentru copii sunt instrumente cat se poate de utile, de care se pot bucura proaspetii parinti. Pentru ca nu poti fi mereu in compania bebelusului in orele in care doarme, solutiile performante de monitorizare din categoria „Home” vin in intampinarea ta cu avantaje multiple.

Camera video supraveghere wireless poate fi accesata direct de pe telefonul tau mobil, cu ajutorul unor aplicatii usor de instalat, puse la dispozitie de catre producatorul echipamentului de supraveghere. Poti vizualiza live imaginile captate, dar lista avantajelor nu se opreste aici. Descopera toate beneficiile oferite!

Poti stoca imaginile pe o perioada lunga de timp

Daca optezi pentru solutia profesionala din categoria „Home” a echipamentelor lansate de producatorul Dahua, vei avea posibilitatea de a stoca imaginile captate. Nu numai ca le vei putea urmari live de pe dispozitivul mobil, dar imaginile se vor stoca si pe cardul de memorie sau chiar in Cloud sau alte platforme de acest tip.

Astfel, vei putea beneficia de acele cadre inregistrate pentru o perioada indelungata de timp, oricat de mult iti doresti. Acest avantaj este unul care merita toata atentia ta, atunci cand faci alegerea.

Functia infrarosu permite captarea imaginii pe timpul noptii

Un alt beneficiu cu care vine la pachet camera video supraveghere Dahua este functia infrarosu. Vei putea sa monitorizezi constant activitatea copilului tau, inclusiv pe timpul noptii, cu ajutorul acestui dispozitiv inteligent, fara prea mari eforturi. E foarte important! Nu uita ca una dintre cele mai mari provocari din viata de parinte este tocmai supravegherea permanenta, zi si noapte, a noului nascut.

Acest lucru conduce la extenuare cauzata de lipsa de odihna pe termen lung si la stari depresive in randul mamelor, in special.

Conectivitate permanenta si flexibilitate

Lista beneficiilor continua cu usurinta de conectare pe telefon, ce creste nivelul de mobilitate al parintilor. Fiecare miscare este alertata printr-un sistem inteligent de notificari, iar microfonul ce asigura sunetul de inalta calitate, iti permite sa fii mereu la curent cu activitatea copilului.

Poti urmari imaginile LIVE, atat de pe telefon, cat si de pe tableta, cu ajutorul aplicatiilor speciale ce necesita instalate pe device-urile mobile. Acest sistem modern de supraveghere iti confera flexibilitatea de care ai nevoie pentru o viata dinamica.

Rezolutia inalta si claritatea imaginilor

Camerele video de supraveghere din categoria „Home” asigura un nivel bun de claritate a imaginilor. Acest lucru este datorat rezolutiei de 3 megapixeli. Imaginea este suficient de clara pentru obiectivul acestor sisteme de supraveghere.

Nu ai nevoie de 4K pentru a-ti monitoriza copilul, deci – implicit – nu trebuie sa platesti sume mari de bani pentru un astfel de sistem inteligent de supraveghere. Atunci cand esti atent la recomandari, tine cont si la argumentele invocate in discutie. Nu cumpara decat ce ai nevoie in realitate.

Pretul avantajos

O camera video supraveghere „Home” nu necesita un buget mare. O poti gasi la cel mai bun pret de pe piata, in magazinul online E-camere.ro. La distanta de un click, ai acces la sisteme de supraveghere video complete pentru monitorizarea atenta a copilului tau.

Bucura-te de beneficiile acestei camere wireless si de garantia extinsa pe care ti-o ofera magazinul E-camere.ro. Daca ai intrebari tehnice sau, pur si simplu, ti-ar fi de folos mai multe informatii, apeleaza cu incredere la echipa de suport a magazinului. Este foarte profesionista!

Date de contact:

Tel: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro