Campania „Românii sunt deștepți” a avut ca obiectiv schimbarea sugestiilor care apăreau pe Google la tastarea cuvintelor „Românii sunt”, până pe data de 1 decembrie. Acest lucru a fost un succes, fiind schimbată prima sugestie, în „Românii sunt educați”!

 

Mai sunt încă 3 sugestii de schimbat din cele 4, mai exact, „românii sunt păduchioși”, „românii sunt latini” și „românii sunt de etnie”. Ultimele două sugestii oferite de Google nu au un efect negativ, dar dacă tot suntem ambițioși, lucru dovedit pe întreaga desfășurare a campaniei, de ce să nu facem ca toate cele 4 sugestii să arate ceea ce ne dorim, ceea ce suntem.

 

În continuare, trebuie să accesăm de cât mai multe ori „Românii sunt” + un lucru pozitiv, pentru a evita reapariția sugestiilor „românii sunt hoți, proști” și alte apelative negative.

 

Campania „Românii sunt deștepți” se bucură de tot mai mult succes și primește aprecieri numeroase deși a trecut data de 1 decembrie 2011! Acest lucru denotă patriotismul și spiritul de mobilizare al românilor când vine vorba de România, spirit care era dat ca și pierdut de către mulți conaționali de-ai noștri.

 

Fan Page-ul campaniei a ajuns la un număr de 8.945 de fani, iar numărul căutărilor pe Google, numai de pe site-ul RomaniiSuntDestepti, a ajuns la 439.540. Aceste cifre arată potențialul enorm de care dispun românii atât timp cât își doresc cu adevărat un lucru. De notat este faptul că acest număr de căutări reprezintă doar căutările efectuate de pe site-ul campaniei, astfel adunând și căutările făcute direct pe Google, ne putem aștepta la un număr de peste jumătate de milion de contribuții la campania „Românii sunt deștepți”!

 

Mesajul a fost foarte bine primit și în afară, site-uri din Spania și din Italia preluând mesajul și vorbind despre campanie. Totul înspre binele României, care beneficiază de o mai largă răspândire în mediul online.

 

 

 

Momentul în care s-a anunțat schimbarea primei sugestii oferite de Google, la căutarea românii sunt, a fost transmis în direct de Realitatea TV, când toți cei care au urmărit emisiunea, au putut observa că „ROMÂNII SUNT EDUCAȚI„!

 

 

 

Google și-a schimbat sugestia principală, mai rămân încă 3! Așteptăm ca toate cele 4 sugestii făcute de Google să fie unele de bun augur pentru România, pentru români. Românii sunt deștepți și educați!