Mulți oameni își folosesc profilul de Facebook în scopuri matrimoniale. Nu este nimic rău în acest lucru, dar este puțin ciudat să observăm că acest fenomen începe să capete proporții mari în România și nu numai.

 

Există multe site-uri de matrimoniale pentru oamenii dornici să-și găsească jumătatea în mediul online, fapt ce stârnește anumite întrebări în momentul în care pe un site de socializare cum este Facebook, apar acești domni și doamne în căutarea sufletului pereche. Când cauți, cauți!

 

Probabil că nu este atât de deranjant acest lucru, simpla căutare, mai deranjant este modul în care se produce această acțiune. În momenul în care un bărbat insistă să o găsească pe „ea”, șansele sunt ca acest individ să se tranforme într-un adevărat „spammer de sentimente”. Domnișoarele și doamnele prezente în mediul online pe site-uri de socializare riscă să fie „bombardate” cu declarații de amor în care este clar că a fost dragoste de la primul „ENTER”.

 

Recent am dat peste un domn din Republica Moldova care într-un mod mai puțin inspirat „își face reclamă” și anunță faptul că își caută jumătatea. Numele și fețele oamenilor din imagine, precum și datele, au fost șterse din motive… Din diferite motive să spunem. Nu era nimeni obligat să ascundă niște date care oricum sunt afișate public, dar am dorit să rămână un iz de mister pentru acest domn.

 

 

Căutarea voastră va da roade(în cazul în care doriți să îl găsiți) și veți vedea activitatea de pe Facebook a unui om rătăcit într-un Internet matrimonial. De ce te-ai duce să cumperi pește de la lăptărie e încă un lucru de neînțeles.

 

Desigur, pot fi multe ironii aduse acestui „profil necunoscut” de Facebook, dar acest amuzament este mai bine să-l savurați între prieteni. Încercați să-l găsiți pe domnul care-și caută jumătatea înainte să vă găsească el pe voi.

 

Mult succes în căutare și țineți minte: dragostea e la un click distanță!