Dacă e bună, muzica auzită live trebuie să reuşească să scoată animalul din tine.  Cam aşa trebuie să se fi gândit şi elefanţii noştri al căror turneu “Nu mă opri” a ajuns deja pe sfârşite. Les Elephants Bizarres”, au reuşit în primăvara lui 2010 să intre cu piesa Hello! (says the Devil) în fruntea clasamentelor, şi în sufletul iubitorilor de pop rock.

 

Citeşte şi: Clubul Big Mamou nu trebuie salvat, ci curatat!

 

Câştigând tot mai mult teren pe piaţa artiştilor români originali, au anunţat pentru această toamnă un turneu fără limite şi fără oprire, care se află deja în desfăşurare de la mijlocul lui septembrie.

 

Următoarele concerte vor fi joi, 29 noiembrie, la Timișoara, în Scottish Pub. și vineri la New Times Cluj. Însă nu ne oprim aici fiindcă în București se vor întoarce pe 7 decembrie în club Fabrica, după ce i-am văzut miercurea trecută în Tribute.

 

Muzica elefantină a celor cinci bizari vorbeşte într-un anume fel, care ridică trompa, moralul şi optimismul, despre simplitate şi naturaleţe şi zdrobeşte prin originalitate.  

 

După orice concert, îi puteţi găsi în backstage pe mai mult decât prietenoşii Cătălin Radoi, zis şi Proka (chitară electrică şi voce), Mihai Marin (bass şi voce) Ştefan Matei (voce), Claudiu Stirbei de la tobe, şi Nicolae Cazacu, căruia îi spunem mai simplu, Nae, şi care se ocupă de sintetizatoare.

 

 

Despre videoclipul piesei Nu mă opri, care a dat şi numele acestui turneu, putem spune că a fost filmat pe plajă şi în drumul băieţilor spre Vama Veche, putem spune că e un îndemn, dar şi o continuare a deja celebrului refren “şi cerul se-apropie şi cade pe mine!”

 

Citeşte şi: Clinica la Teatrul de Comedie. O piesa de vazut cu zambetul pana la urechi! (RECENZIE)

 

Dacă nu v-am convins că e de mers, merită măcar ca să îi vedeţi şoşonii lui Nae, despre care am impresia că s-a scris şi o melodie, dar pe asta o s-o căutaţi singuri.