Povestea acestei afaceri care se întinde pe 4 continente nu se poate spune fără ca Voicu Oprean să fie pomenit încă din începuturile ei. Deși a umblat peste tot prin lume, afaceristul român este convins că aici este locul unde trebuie să reușească și să își clădească viața. 

 

Citește și: Povestea lui Radu Lupu, romanul care a cucerit New York-ul (The New Yorker)

 

Voicu Oprean este afaceristul român care a introdus în România Traffic Message Channel, un sistem performant care îți arată zonele cu probleme din trafic, ajutând astfel șoferii să evite aglomerația.

 

 

Această poveste de succes a pornit din inima Ardealului, din Cluj-Napoca, orașul în care Voicu Oprean a terminat Facultatea de Informatică, după care a plecat în Statele Unite ale Americii la începutul anilor ’90.

 

 

În prezent, acesta deține o firmă de IT care numără peste 300 de angajați cu o activitate care se întinde pe 4 continente.

 

Citește și: Cei mai cunoscuti 10 romani din istorie. Oameni care au schimbat lumea!

 

Voicu Oprean este fără doar și poate unul dintre românii de succes, unul dintre românii care și-au încercat norocul în afară, dar au ales să se întoarcă acasă. Peste tot pe unde merge în lume, el își prezintă produsul ca ceva special, ca ceva „made in Romania„.