Sony Pictures va lansa în toamna aceasta un film de animație care va avea în rolurile principale vampiri care vorbesc cu accent românesc. Comedia „Hotel Transylvania” va consolida brandul Dracula și legătura acestuia cu România, având în vedere că vocile personajelor din animație aparțin unor celebrități de la Hollywood.

 

Citeşte şi: Cele mai bune cărţi scrise vreodată, votate de 125 de scriitori contemporani

 

Sony a lansat trailerul oficial al filmului „Transylvania Hotel”, în urmă cu doar câteva zile, premiera americană fiind programată pe 28 septembrie 2012. Vocea personajului principal, Dracula, îi aparține actorului Adam Sandler, acțiunea filmului fiind bazată pe „stațiunea de relaxare” construită de vampir pentru a-i feri pe oameni de cei mai înfricoșători monștri ai imaginației, cum ar fi Frankenstein, Omul Invizibil și vrăjitoarele.

 

Un tânăr turist american ajunge în acest „rai diavolesc” al Transilvaniei, și se îndrăgostește tocmai de fiica adolescentă a lui Dracula, Mavis(voce: Selena Gomez). Contele Dracula, căruia toată lumea îi știe de frică, este un tată excesiv de protector, încercând să o crească de unul singur pe fiica sa.  

 

 

Citeşte şi: TOP 10: Cele mai piratate filme ale anului 2011

 

După ce urmăriți trailerul, nu vă rămâne decât să mergeți la cinema pentru a savura umorul unei animații despre țara noastră.