Facebook începe să prindă din ce în ce mai mult în România, ca de altfel în toate țările Europei de Est. Pentru mulți dintre noi, nu trece zi fără să ne verificăm contul, să urmărim postări de pe grupuri, să comentăm sau să ne trimitem mesaje cu prietenii. Totul pe Facebook. Dar ce altceva îi mai preocupă pe români?

 

Citeşte şi: Topul oraşelor din România pe Facebook

 

În clasamentul realizat de FaceBrands, românii utilizează foarte mult aplicațiile pentru Facebook. Cea mai utilizată aplicație în România este „Welcome”, o aplicație care servește la întâmpinarea fanilor pe Fan Page. „Calendarul meu” ocupă locul secund în preferințele românilor, iar ultimul loc care completează podiumul aparține aplicației „Trilulilu”.

 
TOP 10 aplicații din România

 

Citeşte şi: 10 lucruri gigantice care valorează mai puţin decât Facebook

 

Numărul utilizatorilor de Facebook din România este în continuă creștere, acțiune firească, dar care are două tăișuri. În timp ce unii se bucură de extinderea rețelei și de posibilitatea de a cunoaște oameni noi, alții își fac griji că se va ajunge la o „Hi5-izare” a site-ului. Viitorul rețelei nu rămâne decât să confirme părerea unora și să o infirme pe cealaltă.