Matrimonialele se bucură de tot mai mult succes în rândul persoanelor trecute de prima tinerețe și în rândul tinerilor mai timizi care preferă să își caute jumătatea din fața calculatorului, fără a mai ieși până în parc la o plimbare sau la o cafea în oraș.

 

Citeşte şi: FACEBOOK: Socializare sau Matrimoniale?

 

Din dorința (arzătoare pentru mulți) e a-și găsi partenerul perfect, cei care activează pe cele mai populare și pe cele mai bune site-uri de matrimoniale din București și din România, în general, tind să gafeze din prea mult exces de zel.

 

Urmărind mai multe pagini de matrimoniale de pe Internet, am reușit să facem o listă cu cele mai amuzante, cele mai penibile și cele mai șocante mesaje matrimoniale care au fost scrise de români.. pentru alți români.

 

1. Tanar crestin ortodox 34 de ani 180 inaltime, 71 kg, ochi verzi, practicant – merg in fiecare duminica la biserica, din Bucuresti dar locuind in Deva de 9 ani, doresc sa cunosc o femeie, in vederea intemeierii unei familii, o tanara cu varsta cuprinsa intre 25 si 32 de ani. Lucrez ca liber profesinist, nu am absolvit o facultate, dar pot absolvi una in domeniul IT, domeniu in care lucrez, daca asta ar constitui un avantaj.

 

2. Tanar 32/175/70, dornic de viata sexi, pot sa te fac fericita daca esti un suflet bun.

 

3. Barbat 40 de ani, inaltime 1.82m, crestin ortodox, din Iasi, tip sociabil, manierat, fara vicii, tandru, doresc cunostinta in vederea casatoriei, cu femeie 27-38 de ani, nefumatoare, necasatorita sau divortata, dar fara copii.

 

4. Tanar pasional, suplu, doresc sa ofer satisfactii erotice unei femei fine si rafinate, numai sa nu te supraevaluezi.

 

5. Daca esti domnisoara la propriu si la figurat, 18 ani, discreta, iti ofer auto, locuinta.

 

6. Doresc sa cunosc un el fara obligatii, intelectual, cu casa, curte si masina. .. neseriosii sa se abtina.

 

 

7. sunt barbat, divortat 67 ani si doresc o doamna de varsta apropiata pt casatorie . sa stiti ca nu sunt un tip abotnic

 

8. Ghita 52-53, am vrut sa cred dar m’am inselat in parerea despre tine, insa m’am convins de adevar.

 

9. Barbat divortat saten ,ochi verzi 1,75- 76 kg 48 de ani caut partenera in vederea casatoriei sa fie simpla,modesta crestina ortodoxa nu numai cu numele.Cresc un baiat de 14 ani.Garantez fidelitate ,dragoste ,intelegere

 

10. Tanar simpatic, frumos, inteligent, bogat, dotat; caut tanara simpatica, frumoasa, inteligenta, bogata, dotata, cu tractor. Trimite-ti va rog poza tractorului !

 

 

11. Doamne ajuta! ma numesc Vasile am 32 ani sunt credincios merg in fiecare sarbatoare si duminica la sf liturghie. tin posturile .imi doresc sa gasesc o fata credincioasa blanda dornica de a ajunge in rai prin intermediul casatoriei. imi doresc o femeie care sa imi fie ajutor la mantuire si eu ei. asa sa imi ajute Dumnezeu. Sunt din Vaslui brunet 163

 

12. Tanar simpatic bine dotat material si nu numai posesorul unui automobil sport,vila la Brasov,apartament in Constanta,fizic spulberator si caracter integru,5 ani de box si doar 2 de judo.
P.S nu doresc nimik doar ma laud:P

 

13. Serios, cu categoriile A, B, C, D, C+E, daca varsta nu deranjeaza, 36, lasati numar de telefon.

 

14. Iubesc femeia, pot sa ofera rabdare, mangaierie, sarut, extaz, tot ce inseamna bucurie, tanar casatorit, astept telefon pentru sufletel.

 

15. 39/170/56, romantica, fidela, stabila, bruneta, angajata, doresc prietenie cu domn aproximativ 45/185/90, casatoritii sa’si vada de familie.

 

16. Am 22 ani si 1.50 inaltime sunt f. sufletista si iubesc mult copii. Locuiesc in Finlanda cu parintii. Studiez la scoala de asistente medicale. Vreau sa cunosc un baiat ortodox, cu simtul raspunderii, nefumator, nealkolist, fara obligatii cu simtul umorului si care doreste sa-si intemeieze o familie aici in Finlanda. Te astept cu mult drag..

 

 

17. Blonda, 21 ani ochi albastri picioare 1,2m 90-60-90,aventuriera .dornica de sex, vand camion

 

18. Cu mine poti gasi eliberarea dorita, Taur, auto, 43 ani, casatorit, cizelat, pasional, confirtabil, soi rar.

 

19. Tanar 33d3 ani , din ardeal, singur , nu am fost casatorit , fara vicii, fara obligatii, serios , sincer , dar cam mic de statura (163 cm), as dori sa cunosc o fata cuminte ( daca mai exista) in vederea casatoriei, rog sa se abtina toate care nu isi doresc o familie asa cum va fi ea , cu bune si rele . ma poti contacta la adresa mea de messenger

 

20. Indeplinesc cerintele dumenavoastra, pensionara, cu casa si gradina, decedat, fara copii , fara vicii

 

21. Sportiv, iubesc animalele, calatoriile si lectura, nu vei gresi dorindu’ma.

 

22. 28/180, casatorit, motivat, doresc amanta nematerialista cu loc, curata. Eu un pic timid.

 

Citeşte şi: PERLE GENIALE: Cele mai tari perle de la examenul pentru obtinerea cetateniei romane

 

Acum că ați văzut „operele” de dragoste ale unor oameni dornici de afecțiune, ați început să vă scrieți și voi descrierea? 

 

Dacă da, lăsați-vă descrierea personală în rubrica de comentarii sau dați mai departe articolul unui prieten care știe să se descrie cel puțin la fel „de bine” ca cei de mai sus!

 

Surse: Prosti.ro, Matrimonialecrestine.wgz.ro, Simpatie.ro