Gama actuala de erbicide existenta pe piata a ramas cea mai la indemana metoda de a scapa de vegetatia nedorita. Buruienile apar si cresc in mod necontrolat, preluand resursele nutritive ale plantatiei si afectand dezvoltarea armonioasa a culturilor.

Pentru a castiga lupta impotriva vegetatiei parazitare iti recomandam cele mai bune produse de pe piata, potrivite atat pentru suprafetele agricole de mici dimensiuni, cat si pentru culturile extinse. Iata care sunt cele mai populare 5 produse din aceasta categorie a erbicidelor.

  1. Betanal Expert pentru culturile de sfecla de zahar

Folosit pentru a combate buruienile nedorite din culturile de sfecla de zahar, Betanal Expert este un produs eficient, care asigura o foarte buna aderenta si absorbtie. Acest produs actioneaza dupa ce este absorbit in frunze si inhiba fotosinteza. Pe sezon, se recomanda pana la 3 tratamente, aplicate in stadiul de cotiledon al buruienilor. In functie de echipamentul utilizat, volumul de solutie necesar e 200-400 l/ha.

  • Adengo pentru culturile de porumb

Acest produs combina 2 tipuri de substante foarte puternice: Isoxaflutol si Tiencarbazon-metil. Cea mai noua tehnologie safener asigura selectivitatea produsului si diferentieazaz acest erbicid de altele de pe piata. Spectrul de actiune este foarte larg, produsul actionand eficient impotriva a  multe tipuri de buruieni dicotiledonate si monocotiledonate. Se recomanda aplicarea erbicidului imediat dupa semanat.

  • Brasan pentru culturile de rapita

Culturile de rapita pot fi acum usor protejate cu ajutorul erbicidului Brasan, extrem de eficient. Acesta are o putere larga de combatere asupra unui spectru mare de buruieni, inclusiv cele greu de gestionat, cum ar fi turita. Emulsia concentrata se aplica imediat dupa semanat, iar doza recomandata este de 2 – 2,5 l/ha in functie de tipul de sol. Pentru solul cernoziomic, se recomanda o concentratie mai mare. 

  • Butaxone pentru culturile de mazare si fasole

Cele mai inalnite buruieni in culturile de mazare si fasole, respectiv: mustarul negru, macrisul, palamida, patlagina, urzica mica, traista ciobanului, spanacul salbatic si pungulita sunt combatute eficient cu ajutorul erbicidului Butoxone. Acesta se aplica la cultura de mazare, atunci cand plantele ajung la 10 – 12 cm inaltime, dar si la cultura de fasole atunci cand plantele au deja 2-3 fruze. Eficienta este foarte crescuta.

  • Fusilade Forte pentru culturile de capsuni, pomi fructiferi, rapita, cartof, ceapa si nu numai

Acest produs utilizeaza tehnologia de ultima generatie, Isolink, ce asigura un nivel superior de absorbtie. Astfel, puterea substantei active este valorificata la maxim, iar buruienile graminee anuale si perene din culturile cu frunza lata sunt eliminate cu succes. Acest produs se poate folosi pentru o arie larga de culturi: ardei, castraveti, ceapa, sfecla de zahar, soia, tomate, varza, cartof, pomi fructiferi, plantatii viticole etc.

Cauti erbicid floarea soarelui? Gasesti online

Absolut orice categorie de erbicid: pentru protectia culturilor de capsuni, mazare, soia, ceapa, orz, rapita, viata de vie, grau, lucerna, secara, cartofi, porumb, gazon sau erbicid floarea soarelui – se gaseste la magazinul online.

Acest mediu de achizitie de incredere vine in intampinarea ta cu cele mai bune preturi la o gama variata de produse utilizabile in agricultura. Beneficiezi de transport rapid, dar si de suport si ghidaj gratuit din partea echipei din spatele magazinului.