Aflata in topul celor mai inspirate si mai apreciate articole vestimentare din toate timpurile, haina blana chinchilla este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face. Aspectul cel mai impresionant este culoarea acestei blani, gradientul spectaculos care variaza de la negru puternic la gri perlat, si care cucereste absolut toate privirile.

 „Cea mai calda blana din lume”, asa cum este supranumita, aceasta are proprietati extraordinare de izolare termica si o textura moale, care iti asigura nivelul sporit de confort. Este un articol de elita, premium, care iti imbogateste considerabil garderoba si care te va pune in valoare intotdeauna, dincolo de tendinte si stiluri noi aparute. Nu se va demoda niciodata. Iata cum sa o alegi!

  1. Fii foarte atent la mediul de achizitie

Atunci cand cauti o haina conceputa din blana naturala, trebuie sa fii constient ca piata abunda de imitatii. Foarte multi comercianti vand iepure rex, un tip de blana mult mai ieftin, dar le spun clientelor ca este chinchilla. Evita mediile de achizitie care implica riscuri, cum ar fi targurile, vanzatorii ambulanti, sau site-urile neverificate, care nu iti pot oferi garantie pentru ceea ce cumperi. Chiar si in aceste locuri, preturile sunt suficient de ridicate, astfel incat nu merita sa iti asumi niciun fel de risc. Cumpara – exclusiv – de la casele de blanuri recunoscute in Romania. Cele mai moderne dintre acestea iti ofera inclusiv posibilitatea de a face achizitia online, fara sa te mai deplasezi la sediul fizic. Astfel, iti iei toate masurile de siguranta si nu te vei fi pacalit niciun moment.

  • Asigura-te ca beneficiezi de avantajul garantiei

Garantia este un beneficiu prevazut in legislatie, atunci cand vine vorba de aceasta categorie de produs. Perioada standard obligatorie este de 30 de zile de la data cumpararii, dar exista anumite case de blanuri ce ofera extinderea acestei perioade si pana la 5 ani. Astfel, ai cea mai evidenta certitudine ca nu risti nimic si te bucuri – din plin – de calitatea premium a produselor. Nu cumpara, sub nicio forma, o haina de blana chinchilla fara sa beneficiezi de garantie. Pentru ca vei face o investitie destul de ridicata, meriti sa profiti de acest avantaj, care iti va confirma starea impecabila a produsului pe care il vei avea in dulap.

  • Studiaza eticheta care certifica autenticitatea produsului

Piesele realizate de catre producatorii atestati la nivel mondial (Furmark), vin la pachet cu o eticheta ce contine seria unica de identificare a produsului. Tastand acel cod pe website-ul Furmark, poti obtine date complete despre haina de blana achizitionata, la un click distanta. Printre informatiile care iti confirma autenticitatea produsului se afla: numele manufacturierului, sursa pieilor, bursa de pe care au fost achizitionate si asa mai departe. Astfel de detalii sunt esentiale, atunci cand ai indoieli in privinta calitatii sau originii produsului. Atunci cand vine vorba de hainele de blana, nu ignora – sub nicio forma – etichetele.

Cumpara cu incredere de la casa de blanuri MG Blana.ro: piese 100% autentice, de calitate premium

Indiferent de tipul si modelul de haina de blana pe care vrei sa il cumperi, Blana.ro este alegerea ideala. Casa de blanuri cu o indelungata traditie in Romania este recunoscuta si la nivel mondial.

Blanurile de lux sunt de cea mai buna calitate, au o rezistenta incredibila si vin la pachet cu garantie de pana la 5 ani. Daca vrei sa nu risti nimic, atunci cumpara de la Blana.ro, fie din magazinul online, fie direct de la sediul fizic.

Date de contact:

Tel: +40 727 225 262

E-mail: daniel@blana.ro