Pe cat de vasta este oferta de aparate auditive pe piata, pe atat de variate sunt si categoriile de preturi. In fond, nu bugetul este cel care ar trebui sa iti dicteze decizia de achizitie, ci functionalitatile care pot solutiona problemele majore ale auzului sau pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii.

Esti interesat de un aparat auditiv invizibil pret? Iti recomandam sa stai de vorba cu experti in acest domeniu, sa vezi in ce masura acest produs ti se potriveste si ce optiuni de cumparare ai. Toate aceste discutii vor avea loc pe baza analizelor, timpanograma si audiograma fiind absolut necesare pentru stabilirea diagnosticului.

„Am un diagnostic vechi, acum a sosit timpul sa imi cumpar un aparat auditiv”

Foarte multi dintre pacientii inaintati in varsta, cu deficiente sau pierderi de auz, se hotarasc sa cumpere un echipament medical special chiar si la ani distanta de la stabilirea diagnosticului. In aceste situatii, se recomanda (re)efectuarea analizelor (audiograma si timpanograma), pe baza carora se poate stabili tipul de aparat auditiv necesar, intraauricular sau retroauricular. Daca esti interesat de aparat auditiv invizibil pret, expertii iti vor oferi toate detaliile si vei sti inclusiv daca acest produs se potriveste pentru a veni in intampinarea afectiunii tale. Este ideal sa faci analizele si sa cumperi aparatul auditiv din acelasi loc.

„Prezint semne ale pierderii de auz, dar nu stiu daca este cazul sa ma duc la doctor”

Primul si cel mai comun indiciu care semnalizeaza pierderea auzului este dificultatea de a intelege oamenii care vorbesc in soapta. Tedinta de a crede ca oamenii „mormaie” sau vorbesc prea incet este un simptom frecvent care avertizeaza o deficienta de auz ce poate evolua in forme grave.

Daca simti nevoia sa dai mereu televizorul foarte tare, iar ceilalti din jur iti fac observatii pe aceasta tema, este indicat sa te prezinti la un control. De asemenea, daca nu auzi cand suna telefonul, desi sunetul este la volum maxim, sau cand cineva apasa butonul de sonerie de la intrare, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Acestea sunt semnale evidente si motive pentru a merge la un control.

„Nu stiu ce este un centru de protezare”

Daca stii deja ca te confrunti cu anumite deficiente de auz si ai nevoie de sprijinul expertilor pentru a depista ce solutii exista pentru a-ti imbunatati starea actuala, este indicat sa apelezi la un centru de protezare.

Specialistii dintr-un astfel de centru te vor ajuta sa identifici tipul de aparat auditiv care iti poate solutiona problema sau iti poate minimiza efectele negative determinate de aparitia ei. Pe baza echipamentelor medicale speciale, dar si a analizelor, cum ar fi tipanografia sau audiografia, expertii vor putea veni in intampinarea ta cu recomandari de aparate auditive, iar impreuna veti putea lua o decizie.

De unde sa cumpar aparatul auditiv?

Esti interesat de un aparat auditiv invizibil la pret bun, de un service aparate auditive  sau de alte solutii de ultima generatie pentru redarea auzului? Ei bine, iti recomandam – fara dar si poate – centrul de protezare Wesound.ro.

Sub sloganul „sa auzim impreuna”, aceasta echipa de experti este orientata spre cele mai moderne solutii pentru a-ti reda auzul sau a-ti creste considerabil calitatea vietii. Aparatele auditive pe care le recomanda sunt produse de Rexton, renumitul brand cu peste 50 de ani de experienta.

Date de contact:

Telefon/Fax: 031 425 2726

E-mail: office@wesound.ro