România politică este din ce în ce mai evidentă, mai stridentă, mai deranjantă. Fără doar și poate am ajuns să fim țara în care hoții îi prostesc pe proști, de proști ce sunt. Adică politicienii, ne vând gogoși la fiecare scrutin electoral, iar noi, ca niște reali cunoscători ai vieții politice și patrioți până în măduva oaselor, ajungem să ne certăm unii cu alții, pentru niște hoți. Care-și susține hoțul mai tare.

 

Citeşte şi: Romania dupa Referendum – Tara tuturor nemultumitilor

 

Politicienii noștri dovedesc că sunt extrem de abili în stăpânirea tehnicii de Divide et Impera(împarte si cucerește), având în vedere că au reușit să ne împartă în două tabere, iar acum, dacă un bucureștean vorbește cu un clujean sau cu un ungur, mai-mai că le sare muștarul tuturor pentru că unul e portocaliu și celălalt e roșu-gălbui sau poate o fi laszlotokeșist.

 

 

Chiar așa am ajuns să fim noi, românii? Chiar am ajuns să ne certăm între noi pentru niște politicieni care ne fură împreună? Vedeți, ei așa pot colabora. Ne fură din banul public, ne fură pe față, ne fură dorințele, ne fură viitorul…

 

Chiar am ajuns să ne girăm noi demnitatea și integritatea, să ne lăsăm încrederea pe mână unor oameni ca Dan Voiculescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Laszlo Borbely, Gabriel Oprea, Roberta Anastase, Adrian Năstase, Sorin Blejnar, Dan Diaconescu, Adrian Videanu, Ion Iliescu, Petre Roman(lista ar putea cuprinde toate locurile de deputați și senatori din Parlament, dar sunt enumerați doar cei care au anumite acțiuni ilegale legate de numele lor, mai mult sau mai puțin demonstrate)?

 

Noi ce facem? Îi susținem cu ochelari de cal în continuare, pentru că suntem atât de orbiți de un orgoliu prostesc de a fi de o parte politică sau alta, încât uităm care sunt adevărații dușmani ai României, ai poporului. 

 

Fie că suntem democrat-liberali, liberali, socialiști, extremiști, naționaliști(din ambele tabere), progresiști sau conservatori, suntem cu toții proști atât timp cât uităm că înainte de toate suntem ROMÂNI! 

 

Ce rău ți-a făcut ție unul care a votat cu Băsescu sau unul care a votat împotriva lui?

 

Pentru cei care au votat pentru rămânerea în funcție a actualului președinte suspendat, o singură întrebare: Voi chiar sunteți mulțumiți cu România în care trăiți? Hai, poate încă o întrebare: Chiar credeți că nu se poate mai bine? 

 

Pentru cei care au votat împotriva lui Traian Băsescu, iarăși, vă întreb: Chiar credeți în schimbare, în această alternativă care a precedat-o pe cea a PDL-ului? Chiar trăiați bine pe vremea PSD-ului?

 

Nu vedeți că opțiunile noastre sunt egale cu zero(!), iar dacă până acum mergeam mereu(dar mereu!) la vot pentru a alege răul cel mai mic, acum am fost puși în fața celor mai mari rele posibile. Politicienii hoți împotriva Politicienilor proști. Altă alegere nu avem, dar cu timpul, în urma Referendumului, ne-am transformat noi în proști, iar ei au rămas hoți.

 

O mare doamnă spunea cândva, numele îl puteți găsi voi, că „Oamenii mari discută idei. Oamenii mediocri discută evenimente. Oamenii mici discută alți oameni„. Ei, noi românii discutăm despre Referendum, fiind un eveniment, făcându-ne mediocri, iar celelalte subiecte de discuție cuprind oamenii politici, făcându-de astfel și mai mici, atât în ochii noștri, cât și în ochii altor oameni, în ochii Europei.

 

 

În loc să discutăm despre idei, despre modul în care putem da vot alb/vot de blam, tuturor politicienilor, noi mergem și după cum spunea Marele Nicolae Guță: „Pui ștampila pe Băsescu, Pui ștampila pe Băsescu!”

 

„Dragi” politicieni, mi-ați luat votul până acum, dar demnitatea și mândria de român nu vă aparțin! Astea rămân ale mele și sunt convins că tot mai mulți români se vor trezi!  Întotdeauna începe cu o persoană, după care se continuă cu prea multe! Fiți atenți, suntem mulți!

 

Dragi români, trebuie să realizăm că politicienii, fără noi, n-ar mai avea Putere, n-ar mai avea influență, n-ar mai avea cum să ne fure, dacă noi(da, noi!) vom fi uniți și le vom spune clar NEAM SĂTURAT DE VOI!

 

Citeşte şi: Romania politica: Locul unde s-au intalnit hotii cu prostii si au facut pui

 

Dați mai departe pentru a dezmorți spiritul românesc care niciodată nu s-a lăsat călcat în picioare și mereu a încercat să trezească în fiecare român, conștiința sa națională! Pentru o Românie Curată(Curățată!), pentru o ROMÂNIE ADEVĂRATĂ, în care cu toții ne-am dori să trăim!