Cu ocazia sărbătoririi sfinţilor Mihail şi Gavril, Marius Lăcătuş, conducătorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), a invitat aproximativ trei sute de oameni pentru a-şi celebra împreună numele. Întâlnirea a avut loc începând cu orele 16 la Ballroom Militari.

 

Citeşte şi: Spioni rusi se plimba prin Romania cu suluri de harti si hartii

 

La întâlnire, au fost prezenţi viceprimarul sectorului şase, Gabriel Petrea şi senatorul Gabriel Mutu, care au petrecut împreună cu cetaţenii.  Corul Nostalgia şi alte vedete precum interpreta Mirabela Dauer, Raoul şi Mircea Cazan  au fost acolo producând o stare de de bucurie  printre cei prezenţi. 

 

Poate că aşa ar trebui să arate o ştire normală, fără influenţă politica, o ştire 100%  obiectivă, fără implicare şi manipulare. Însă in politică, domnul are căi mai încurcate. Manipularea îşi spune cuvântul şi subliniază nimicuri uitând de lucrurile importante.

 

Ştirea a fost scrisă mai devreme, urmând să fie verificată de cineva care ajută la campania electorală a partidului USL. Nu a fost acceptată ca fiind o stire în totalitate buna din cauză că, după câte se observă, pupincurismul nu este prezent.

 

Din text lipsesc următoarele fraze: „Senatorul a fost alături de cetăţeni, i-a felicitat pe cei care şi-au sărbatorit onomastica, a discutat cu fiecare în parte despre planurile pe care le are pentru o Românie mai bună, acesta candidând şi într-un colegiu care cuprinde cartierele Militari, Crângaşi şi Giuleşti.  <<Va mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare. La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează numele în această zi frumoasă. Vă doresc să aveţi parte de toate cele bune şi să ne bucurăm de viitor împreună>> rosteşte mulţumit Gabriel Mutu”.

 

Citeşte şi: TOP aparitii TV: Cei mai mediatizati politicieni romani. Clasamentul partidelor din Romania

 

După ce au fost adăugate aceste cuvinte de laudă, cuvinte menite să sublinieze adevărata faţă politică şi lipsa de orice deontologie jurnalistică, abia atunci ştirea a fost acceptată şi încadrată la categoria „aşa da”!

 

Deci…noi cu cine votăm?