Iti doresti sa-ti schimbi autoturismul, dar nu esti dispus sa investi intr-unul nou? Prin intermediul unui leasing poti alege dintr-o gama larga de masini rulate, indiferent daca vrei un model sport, unul de teren sau un autoturism elegant.

Este vorba despre o varianta excelenta, care te ajuta sa esalonezi plata pe o perioada cuprinsa intre 12 si 72 de luni, in functie de finantatorul cu care lucrezi.

Ai libertatea de a alege dintre sute de masini rulate

In ultimii ani, foarte multi soferi prefera autoturismele la mana a doua, intrucat acestea sunt mult mai convenabile din punct de vedere financiar. In acelasi timp, este important de mentionat ca second hand sunt considerate inclusiv autoturismele care, desi au fost folosite foarte putin timp, au trecut deja prin mana unui alt proprietar. Asta inseamna ca te poti bucura de masini de ultima generatie la preturi semnificativ mai mici decat daca le-ai cumpara dintr-un showroom.

Leasing-urile auto sunt alegeri inspirate

Daca nu dispui de suficienti bani pentru a cumpara o masina cu banii jos si nici nu vrei sa apelezi la o institutie bancara, leasing-urile auto reprezinta cea mai buna varianta pentru tine! Astfel de produse sunt impartite in mai multe categorii, in functie de conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, dar si de caracteristicile pe care le ai, insa cele mai cautate sunt:

  • leasing-urile operationale – iti permit sa te bucuri de o masina pentru o perioada limitata de timp, cu mentiunea ca la finalul perioadei contractuale trebuie sa o returnezi. In toata aceasta vreme, proprietarul autoturismului ramane compania de leasing pentru care optezi;
  • leasing-urile financiare – spre deosebire de leasing-urile operationale, cele financiare iti ofera posibilitatea de a cumpara masina aleasa la finalul perioadei contractuale. In acest caz, vei plati valoarea reziduala a autoturismului.

Autoturisme extrem de bine intretinute

Despre masinile la mana a doua mai trebuie sa stii ca sunt extrem de bine intretinute de catre mecanici profesionisti: cel putin 1 an de zile nu ar trebui sa schimbi decat consumabilele necesare autoturismelor. Daca iti doresti, poti face o verificare suplimentara la inceput, astfel incat sa fii 100% sigur ca iei cea mai buna decizie!

ITP valabil

In momentul in care investesti intr-o masina second hand printr-un leasing, aceasta are Inspectia Tehnica Periodica valabila. Ulterior, ramane in sarcina ta sa urmaresti cand expira, pentru a merge din nou la un centru specializat si pentru a obtine din nou avizul ca totul este in regula.

Te bucuri de rate lunare mai mici decat in cazul unui credit bancar

Pe lista avantajelor de care mai ai parte cand alegi sa investesti intr-o masina printr-un leasing auto se numara si faptul ca vei plati lunar rate mai mici decat daca ai fi ales un credit bancar. De ce? Pentru a beneficia de un leasing, trebuie sa achiti la inceput un avans cuprins intre 20 si 30%, ceea ce inseamna ca restul de plata va mai mic, in comparatie cu situatia in care ai fi esalonat toata suma.

Cererile pentru leasing-uri se aproba destul de repede

Nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere faptul ca cererile pentru leasing-uri se aproba in general foarte repede, daca totul este in regula din punct de vedere financiar, asa ca vei putea intra in posesia masinii dorite intr-un timp foarte scurt.

Auto-Leasing.roiti pune la dispozitie o flota bogata de masini rulate din care poti alege, pentru ca experienta sofatului sa fie pentru tine una excelenta!

Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Telefon: +40729182111