Pentru majoritatea românilor care se gândesc să achiziționeze o mașină, pe lângă calitate, prețul redus este unul dintre factorii principali în luarea deciziei finale, de a cumpăra sau de a nu cumpăra.

 

Citeşte şi: OFICIAL: Masinile care se conduc singure sunt legale!

 

Capital a publicat topul celor mai ieftine mașini noi din România în anul 2013, având ca sursă pentru prețurile afișate, datele primite de la comercianții de autoturisme.

 

 

Poate deloc surprinzător, dar cel mai ieftin autoturism nou în acest moment, pe piața din România, este Dacia Logan, în echipare Acces, pe benzină, 1.2 litri și 75 CP. Cu un preț de pornire de la 6690 de euro, Loganul rămâne în topul preferințelor pentru românii care își doresc o mașină nouă, dar nu își permit momentan un autoturism produs de o compania străină (alta decât Renault).

 

Citeşte şi: RECORD MONDIAL la viteza pe sol: O masina care merge pe resturi de branza!

 

Locul secund în top este ocupat de un alt autoturism Dacia, mai exact, modelul Sandero, cu aceleași dotări, dar cu un preț de 6990 de euro. Modelul produs la Mioveni se anunță o certitudine pentru 2013, având un raport calitate-preț foarte bun.