Pentru noaptea de Revelion, cluburile din Bucureşti au pregătit unele dintre cele mai diverse oferte. Concerte, DJ’s, cocktailuri şi preparate culinare pe toate gusturile. Cele mai atractive au fost selectate în lista de mai jos, pentru o mai uşoară comparare a ofertelor. În acelaşi timp, ca în fieare an, pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca artişti precum Iris, Proconsul, Bere Gratis, Vunk, Voltaj, Zdob & Zdub, iar în Piaţa Revoluţiei vor mai fi Voltaj, Smiley, CRBL şi Loredana.

 

 

În club Goblin, se pregăteşte un concert Şuie Paparude şi o petrecere îndrăzneaţă: „noi am făcut pentru tine o „Dare to Do List”. Si pentru prietenii tai. Zi-le şi lor. Să te ajute. Să te filmeze. Să te susţină. Să te ia peste picior.” Intrarea este 150 de lei cu open bar şi bufet suedez.

 

Fabrica pregăteşte o petrecere Rock and Roll alături de Les Elephants Bizarres, The Moood si Trupa Veche, iar intrarea este de 20 de lei. Cu acelaşi bilet poţi intra şi în B52, dacă nu-ţi mai place atmosfera din Fabrica.

 

El Paradiso este un club care se află în fostul cinematograf Flamura. Organizatorii petrecerii îl prezintă în felul următor: „Beneficiind de toate facilitatile unei sali de evenimente de 5 stele, am creat un concept deosebit…vom imbina confortul unui restaurant si atmosfera de club pentru a va oferi un eveniment unic.” Preţul este de 250 lei/persoana şi include: masa, food & drinks nelimitat.

 

În Caffe Bordo se organizează un sfâşit de an în stil oriental cu whisky, Absolut, tequila, martini şi cherry.

 

BASS FOR NEW YEAR’S EVE! este petrecerea care se va ţine în Obey Club cu muzică Drum&Bass, drumstep, dubstep şi electro. Aici intrarea este de 20 de lei cu vin spumant inclus la miezul nopţii.

 

O altă petrecere este şi la Palatul Ghika unde preţul biletului este de 290 de lei, iar la 10 bilete achizionate, al 11lea este gratuit. De la ora 5:00, petrecerea afterhours îi aşteaptă pe cei neobosiţi la preţul de 30 de lei.

 

În club La Historia intrarea este 250 lei, iar muzica este variată, meniul incluzând diferite sortimente de băuturi şi mâncăruri.

 

În stil asemănător, este organizată şi petrecerea de la Arcade Cafe, tot în Centrul Vechi, preţul fiind de 290 de lei.

 

250 de lei este preţul în El Dictator, iar dacă vii cu 5 prieteni, al 5-lea intră gratis.

 

El Comandante anunţă două petreceri revoluţionare: în El Grande- 150/200/250 lei; şi Junior- 100/200 lei (cu masă sau doar băuturi).

 

Fără rezervare, Control Club te primeşte cu 30 de lei, iar dacă vrei un loc asigurat la masă, plăteşti 150 de lei. Este inclus şi voucher de consumatie in valoare de 50 de lei şi mâncare de la Shift Pub.

 

În Salsa for you preţurile sunt de 150 de lei, respectiv 250 de lei.

 

Club Piranha oferă un meniu întreg de bături şi mâncăruri cu 170 de lei, într-o atmoseferă exotică, amenajată chiar în Regie.