Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, s-a enervate pe Ludovic Orban si a mentionat ca acesta a transmis informatii eronate.

„Observ că Domnul Orban recidivează. Persistă în a transmire, cu ură și încrâncenare, informații eronate despre mine și Primăria Capitalei. Îi atrag atenția domnului prim-ministru că Bugetul Național nu este bugetul lui pe persoană fizică. Să nu-l confunde cu propriile buzunare. Și să nu uite că funcțiile sunt trecătoare. În calitate de primar general al Municipiului București sunt obligată de lege și onorată să îi reprezint pe locuitorii din Capitală.

În cazul în care Guvernul Orban nu va da curs solicitării noastre, atunci îl informez că vom formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele domnului prim-ministru și pe numele ministrului Finanțelor Publice, precum și pe cele ale funcționarilor publici care vor valida un buget ilegal pentru Primăria Capitalei, care va fi pusă în situația să nu poată achita subvenția la tranportul public în comun, energie termică, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate în trecut de alți primari (de dreapta), continuarea investițiilor urgențe în infrastructură pentru fluidizarea traficului, deja demarate.

Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se răzbună pe locuitorii Bucureștiului pentru a lovi politic în persoana primarului general. rimăria Municipiului București este singură din țară care nu colectează taxe și impozite locale și este finanțată din procentul pe impozitul pe venitul global colectat de Ministerul de Finanțe. Cele 100 de milioane de lei primite de la fostul guvern, din Fondul de rezervă, s-au dus instantaneu la Elcen, pentru plata facturii la termoficare. Cât privește înființarea companiilor municipale, această a fost o necesitate absolută, pentru a înlătura căpușele – unele chiar peneliste -, de la Bugetul Primăriei Capitalei. Prin înființarea companiilor am făcut economii la buget și am lucrat rapid și la prețuri corecte pentru cetățeni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.