Dacă tot eşti singur şi nici o fătucă nu s-a „lipit” de tine, iată câteva sfaturi date de specialişti în „diabolicul meşteşug al ademenirii muierilor”, care – pentru tine, timidule singuratic – îşi dezvăluie secretele „profesionale”.

 

Citeşte şi: Femeile sunt preocupate doar de fericirea lor

 

– „Te afli în Bucureşti sau în alt oraş mare, unde fetele şi femeile sunt versate şi nu răspund la ademeniri gen: „te invit la o serată”, „mergem să ascultăm muzică”, „te fac o plimbare”, iar lumea din cartier recunoaşte orice intrus. Pe scurt: nu ai unde „pescui”. Nici o problemă.

 

Sâmbăta, mai de dimineaţă, te înfiripi la cimitir şi studiezi crucile recente ale repauzaţilor până în patruzecişicinci de ani, care – în mod firesc – au lăsat în urmă văduve tinere, faci rost de câţiva trandafiri – eventual, de pe un mormânt – îţi stabileşti un traseu care să fie în sens invers celui de acces în cimitir, apoi aştepţi.

 

Viitoarea ta prietenă şi întreţinătoare va veni singură, are mers legănat, priveşte în gol, că tot nu o interesează nimic, duce un coş cu te miri ce, în memoria celui plecat la Cer. O laşi să ajungă la mormânt, să aprindă câteva lumânări, iar după ce se linişteşte (pentru că a făcut destul spectacol), te apropii, dar de pe cealaltă parte a mormântului, o saluţi cu un gest discret din cap, pui florile lângă cruce ca un apropiat al defunctului.

 

 

Femeia nu te cunoaşte şi nici nu te-a văzut niciodată în vieţişoara ei, dar curiozitatea o s-o piardă, fiindcă, în nouă cazuri din zece te va întreba: „Aţi fost prieten cu răposatul”? Atunci, tu ridici uşor capul, te uiţi fix în adâncul ochilor ei şi răspunzi, arborând un zâmbet misterios: „Distinsă, frumoasă şi îndurerată doamnă sunt lucruri de taină şi dacă el nu vi le-a spus, de taină trebuie să rămână”.

 

Ai dat-o gata deja în proporţie de 90% şi nu trebuie decât să organizezi crailâcul ce va să se înfiripe. Ea va supralicita să-i spui acel „secret”, tu te codeşti dând de înţeles că nu acolo este locul potrivit destăinuirilor, dar acasă la ea, unde mai există amintirile comune, lucrurile s-ar putea schimba. Unde este cheia? În întrebarea văduvei, care îşi oferă şansa să inventezi o prietenie inexistentă. Dacă nu avea „curiozităţi”, nici nu te băga în seamă.”

 

– „În zone cum ar fi: Bucovina, Apuseni, Deltă, pentru tinerele domnişoare, dar şi doamne singure, o atracţie irezistibilă o constituie invitaţia „la un traseu iniţiatic”, unde va descoperi „zone energetice binefăcătoare pentru suflete curate şi neînţelese”.

 

Mai mult nu trebuie precizat, fiindcă sexul frumos nu este şi naiv. Dar, în aceste regiuni, natura (mai cu seamă, în Bucovina) abundă în locuri incitante, unde uşor îţi poţi pierde „moralitatea şi raţiunea”.

 

Citeşte şi: Bărbaţii visează numai la sex

 

– „Ultima invitaţie la „modă” o constituie „casting-ul pentru filmări”, care poate fi considerat un adevărat „magnet” la fete de până în douăzeci de ani. Este o ofertă irezistibilă, de nerefuzat, deşi mai toate fetele bănuiesc capcana. Totuşi, ele insistă să fie vedete măcar un ceas! Funcţionează bine şi pe litoral.”

 

 

Ioan T. Lazăr