40 de reguli de baza din Codul Bunelor Maniere: Cele mai importante bune maniere


Articol adaugat Sambata , 13 Octombrie 2012, 09:25:14 | afisari: 121759
40 de reguli de baza din Codul Bunelor Maniere: Cele mai importante bune maniere

Bunele maniere și bunul-simț merg mână în mână la oamenii de calitate, dar în același timp, ele dispar, la fel, tot împreună, fapt ce reprezintă o problemă de bază în România actuală. Tot mai mulți români se plâng de lipsa bunului-simț la români, fiind exact în situația omului aflat în mașină, în trafic, care se plânge de aglomerația rutieră (la care participă și el, având aceeași vină).

 

Citeşte şi: 40 de ciudăţenii ale lumii

 

Codul bunelor maniere nu a apărut ca o invenție a unui om excentric sau ca niște reguli impuse de aristocrația vremurilor (cum mulți oameni ar crede), el a apărut pe cale orală, venind ca un răspuns firesc, natural, la probleme cotidiene ale societății.

 

 

Bazele sale își au originea în antichitate, în spațiile civice, cum ar fi agora, teatrul sau forumul, fiind utilizat des în arta oratorică, prin care oamenii erau învățați cum să conviețuiască, fără a avea comportamente deranjante pentru cei din jurul lor. Sunt reguli care stau la baza oricărei societăți sănătoase, civilizate.

 

Regulile din "Codul Bunelor Maniere", expuse mai jos, sunt într-o ordine aleatorie, chiar amestecate voit, pentru a oferi cititorului șansa de a citi reguli de bun-simț din altă sferă decât aceea de care este interesat în mod direct. Dacă cineva este interesat de bunele maniere la masă, poate este cazul să dea și de bunele manierele când salutăm sau când folosim mijloacele de transport în comun, reguli care, probabil, ar fi fost scăpate din vedere. 

 

TOP 40 - Reguli de bază ale "Codului Bunelor Maniere" 

 

 1. La spectacole de teatru, operă, gale sau expoziții, vom merge îmbrăcați elegant. 

 

 2. Când ne întâlnim cu cineva pe stradă, nu vom rămâne în mijlocul străzii sau în mijlocul trotuarului. 

 

 3. Nu ne vom întrerupe niciodată interlocutorul, în cadrul unei discuții.

 

 4. Autoprezentarea se obișnuiește frecvent, în diferite ocazii: într-o societate mai numeroasă, la solicitarea unei vizite, la prezentarea în fața superiorului pe care încă nu l-ai cunoscut.

 

 5. Într-un restaurant sau bar, bărbatul va intra mereu primul. 

 

 6. Când strănutăm, tușim sau căscăm, se pune întotdeauna mâna la gură, indiferent de distanța sau de relația pe care o avem cu o persoană. Este indicat să purtăm mereu la noi șervețele sau batistă. 

 

 7. La intrarea în mijloacele de transport în comun, întâi sunt lăsați să iasă afară cei care coboară, după care vor intra ceilalți pasageri.

 

 8. La masă, se va aplica "Regula gheișei": Nu suflați în mâncare/ceai/cafea! Așteptați să se răcească!

 

 9. De fiecare dată când o doamnă se ridică de la masă sau se așază, toți bărbații trebuie să se ridice odată cu ea.

 

10. O doamnă nu va intra niciodată singură într-un bar sau local în care se vând cu predilecție băuturi acoolice.

 

11. Bărbatul este prezentat femeii, cel mai tânăr celui mai în vârstă, iar gradul mai mic celui superior.

 

12. În mijloacele de transport în comun: Dacă o doamnă este însoțită de un bărbat, acesta îi va cumpăra biletul și îi va oferi locul de lângă geam. Dacă există doar un singur loc liber, el va fi oferit doamnei, iar domnul va rămâne lângă ea în picioare. Niciodată nu o va părăsi, grăbindu-se să prindă un loc liber când se ivește ocazia.

 

13. A nu răspunde la gestul celui care întinde mâna este în sine o ofensă, chiar mai gravă decât cea de a nu saluta.

 

14. Punctualitatea, atunci când suntem invitați la masă este deosebit de importantă.

 

15. Nu așezați coatele pe masă! Dacă folosiți doar o mână, așezați-o în poală. 

 

16. Întotdeauna, salutul trebuie însoţit de un zâmbet. Când salutăm trebuie să-l privim în ochi pe cel salutat, nu salutăm o persoană stând cu spatele către persoana respectivă sau privind spre cer sau pământ.

 

17. Nu vorbiți cu gura plină! Mestecați cu gura închisă! Mulțumiți chelnerului când vă servește! 

 

18. Cum se taie mâncarea din farfurie: Bucata de mâncare trebuie tăiată exact lângă furculiță. În plus, se taie numai pentru o înghițitură, nu se fac "soldăței". 

 

19. Nu vorbiți la telefon în timpul mesei. Dacă primiți un apel foarte important, trebuie să vă scuzați și să vă ridicați de la masă.

 

20. Nu salutăm ţinând mâinile în buzunare sau cu gura plină. Nu salutăm făcând gesturi ample, nefireşti.

 

21. După ce terminați de mâncat, nu împingeți farfuria spre colțul mesei! Așteptați să vină chelnerul să o ia.

 

22. Nu se apelează oamenii la telefon înainte de 10 dimineața, între orele 13-17 și după ora 21, cu excepția celor apropiați, cărora le știți programul.

 

23. O convorbire convențională nu trebuie să depășească 5 minute!

 

24. Dacă un cadou nu ne place, ne vom ascunde nemulțumirea

 

25. Ambalajul unui dar este foarte important.

 

26. Nu se duc flori bărbaților decât dacă sunt la spital.

 

27. Nu salutăm grăbit şi cu aerul că suntem preocupaţi de ceva.

 

28. Băieţii trebuie să-şi scoată căciula de pe cap când salută. Formulele cele mai des folosite sunt: „ Bună ziua!”, „Bună seara!” , „Bună dimineaţa!”. Între prieteni sau colegi se folosesc de regulă „Bună!”,  „Salut!” Niciodată nu vom saluta o persoană mai în vârstă cu „Bună!” sau „Salut!”

 

29. Se salută cu „Bună dimineaţa!” până la ora 11 dimineaţa, cu „ Bună ziua !” după ora 11 şi până la lăsarea serii, iar apoi cu „Bună seara!”

 

30. Când se intonează imnul de stat în locuri publice, ne ridicăm în picioare, luăm o poziţie decentă, băieţii îşi scot căciulile şi se ascultă în perfectă linişte.

 

 

31. Prețul de pe cadouri va fi înlăturat cu grijă. Excepție fac discurile și cărțile, de pe acestea prețul nu se șterge. Cartea nu se atinge! 

 

32. Florile se oferă fără ambalajul în care le-am cumpărat, chiar dacă este foarte frumos.

 

33. Florile primite trebuie așezate imediat într-un vas cu apă.

 

34. Cel care primește un dar îl va deschide în fața musafirului și nu-i va strica bucuria protestând că este prea scump, că nu trebuia sau mai rău, că nu-i place, nu-i trebuie, că nu-l poate accepta.

 

35. Când distanţa sau zgomotul nu ne permit să salutăm verbal, atunci salutăm printr-o uşoară înclinare a capului.

 

36. Băieţii salută primii fetele, bărbaţii salută primii femeile, copiii sau persoanele mai tinere salută persoanele mai în vârstă. Când intrăm într-o încăpere îi salutăm pe cei aflaţi deja acolo. Când ne prezentăm unui grup salutăm primii. După ce ne salutăm, nu întrerupem discuţia în care sunt antrenaţi membrii grupului.

 

37. Întotdeauna cel care merge îl salută pe cel care stă pe loc, iar cel care se află într-o maşină pe cel care este pieton, dar întotdeauna, nu trebuie să ne sfiim să salutăm primii, chiar dacă regula cere să fim salutaţi. A saluta este o dovadă de politeţe. A aştepta să fii salutat este o dovadă de impoliteţe.

 

38. Bărbatul va merge întotdeauna la marginea dinspre stradă a trotuarului, în momentul în care merge alături de o femeie sau mai multe femei. Dacă sunt doi bărbați și o femeie, atunci aceasta va sta la mijloc.

 

39. Întotdeauna se întreabă unde este toaletă și nu se folosesc alte cuvinte referitoare la aceasta, cum ar fi "baia".

 

40. "O femeie nu poate fi lovită nici măcar cu o floare!", nici măcar în glumă și nici nu se poate insinua lovirea unei femei.

 

Citeşte şi: Cum alegem cadoul perfect?

 

Dacă majoritatea românilor ar învăța regulile de bază din "Codul Bunelor Maniere", aceste reguli de civilizație nescrise, România și societatea în care trăim ar fi mult mai civilizate, mai omenoase.

 

De fiecare dată când ai ocazia să faci un gest frumos, fă-l! Nu sta pe gânduri! Nu ezita!

 

 Foto: fMagazine

Surse: StiriDeBine.ro, Delly.Garbo.ro

  
Nume
 
Email
 
Comentariu
 
Introduceti textul din imagine
 
 

Comentarii 1-8 din 32

1   2   3   ...  4

andreea: Duminica , 22 Martie 2015, 13:14:06

trebuie sa asculti mereu de reguli?

0 0

andreea: Duminica , 22 Martie 2015, 13:07:59

ciudate reguli normale

1 0

plm: Luni , 02 Martie 2015, 22:21:49

"10. O doamnă nu va intra niciodată singură într-un bar sau local în care se vând cu predilecție băuturi acoolice." Si daca este o doamna betiva..? Sau daca este o doamna mai bagaboanta, dar doamna? Dar daca sunt mai multe doamne care intra intr-un bar, atunci este okay? Si daca ne ridicam cu totii cand doamna se ridice, nu se prinde doamna ca avem niste asteptari?

3 0

ckolvnni21: Marti , 06 Ianuarie 2015, 00:10:06

Best of canada goose outlet,canada goose sale,canada goose jackets,canada goose coats,canada goose parka,canada goose sale,canada goose sale,canada goose parka,canada goose parka,canada goose parka sale,cheap canada goose,canada goose,canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose jackets,canada goose jacket,canada goose outlet,ugg boots,ugg boots sale,ugg boots women,ugg boots men,ugg boots outlet,cheap ugg boots,uggs outlet,ugg boots,ugg boots sale,ugg boots outlet,cheap ugg boots,uggs outlet,uggs sale,uggs outlet,uggs sale,ugg boots women,ugg boots men,ugg boots,ugg boots sale,woolrich jackets,woolrich parka,woolrich outlet,woolrich clothing,nike air force,nike air,blazers for women,nike blazer,nike blazers,nike air max 2014,air max 2014,nike dunk,nike dunks,nike shoes,cheap nike shoes,nike air jordan,nike dunk,air jordan shoes,cheap jordan shoes,cheap jordans,nike jordan,nike jordan shoes,cheap nike air max,nike air max,nike shoes,nike air force,nike air force one,cheap air jordans,nike air jordan,nike air force,nike free running shoes,nike free,nike blazer,nike blazers,cheap nike shoes,nike shoes,nike shoe,nike blazer,nike blazers,nike free running shoes,nike free,nike running shoes,nike blazers,nike blazer,cheap nike shoes,nike shoes,nike blazer,nike blazers,nike free running shoes,nike free,nike running shoes,cheap nike running shoes,nike running shoes sale,nike running shoes cheap,running shoes nike,nike air max 2014,nike air max 2013,nike air max 2012,cheap air jordans sale,air jordans for sale,air jordans for cheap,cheap nike running shoes,nike running shoes sale,nike running shoes cheap,running shoes nike,cheap nike air max 2014,air max 2013,nike free,nike free run,nike free runs,nike free run womens,nike free run men,nike free 5,nike free run 5,nike free 5 women,nike free 3,nike free run 3,nike free run 2,nike free 4,nike free 5,nike air max 95,nike air max 1,nike air max 2013,nike air max 2014,nike air max 2012,nike air max 90,air max 90,nike air max 90 women,nike air max 90 men,air max 90 women,nike air max 2014,nike air max 2013,nike air max 2012,nike air max 2011,nike air max 1,new balance shoes,new balance shoes sale,new balance outlet,new balance shoes women,new balance women shoes,new balance shoes men,new balance men shoes,new balance women,new balance men,new balance shoes,new balance shoes sale,new balance shoes women,new balance shoes men,new balance 70,new balance outlet,new balance store,new balance outlet store,new balance 574,new balance outlet,new balance shoes women,new balance shoes for women,new balance shoes men,new balance online,new balance sale,new balance shoes for men,new balance shoes women,new balance shoes men,men new balance shoes,women new balance shoes,new balance 2014,new balance shoes outlet,new balance shoes on sale,new balance 996,timberland boots,timberland boots men,timberland boots women,timberland outlet,timberland shoes men,timberland men shoes,timberland shoes,timberland shoes women,nike shoes,cheap nike shoes,nike store,nike outlet,nike shoes men,nike mens shoes,mens nike shoes,shoes nike men,nike air max 90,air max 90,nike air max 90 women,nike air max 90 men,nike free,nike free shoes,nike free run,nike free women,kate spade outlet,kate spade handbags,kate spade,kate spade outlet online,kate spade outlet,kate spade handbags,kate spade outlet online,kate spade handbags outlet online,kate spade handbags outlet store,kate spade outlet store,kate spade outlet handbags,kate spade outlet handbags,kate spade outlet store,kate spade handbags outlet store,kate spade handbags outlet online,prada handbags,prada outlet,prada handbags outlet,prada outlet online,prada outlet store,prada online store,men calvin klein,calvin klein underwear for men,mens calvin klein underwear,air jordans sale,jordans sale,cheap calvin klein,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors handbags sale,michael kors handbags outlet,cheap michael kors handbags,michael kors handbags,cheap hair extensions,human hair extensions,hair extensions human hair,remy hair extensions,snapback hats,snapback,snapbacks,snapback hat,cheap snapbacks,hollister clothing,hollister clothing store,hollister store,abercrombie fitch men,abercrombie fitch women,abercrombie fitch clothing,hollister store,hollister sale,hollister shirts,hollister shorts,hollister jeans,hollister outlet,hollister sale,abercrombie outlet,abercrombie fitch outlet,hollister clothing,hollister outlet,hollister clothes,hollister sale,abercrombie hollister,hollister clothing,hollister clothing store,hollister clearance,hollister clothes,abercrombie hollister,replica rolex,replica rolex watches,replica watches,fake rolex watches sale,fake watches,fake rolex watches men,cheap hair extensions,human hair extensions,hair extensions human hair,remy hair extensions,replica rolex watch,replica rolex watches sale,louis vuitton outlet,louis vuitton outlet online,louis vuitton handbags,louis vuitton outlet stores,louis vuitton handbags outlet,louis vuitton outlet stores,marc jacobs handbags,marc jacobs bag,marc jacobs outlet,marc jacobs online,marc jacobs outlet,marc jacobs wallet,marc jacobs factory outlet,cheap gucci belts,men gucci belt,gucci store,gucci belt men,gucci belts men sale,belts men gucci,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren outlet online,ralph lauren polo,ralph lauren polo shirts,polo ralph lauren men,polo ralph lauren women,polo ralph lauren outlet,polo outlet,polo ralph lauren,polo shirts,mens polo shirts,women polo shirts,polo ralph lauren men shirt,polo outlet,ralph lauren polo,ralph lauren polo shirts,polo ralph lauren men shirt,polo shirts,women polo shirts,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,mont blanc pen,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,mont blanc wholesale 137,mont blanc wholesale137,montblanc,mont blanc pens,mont blanc wholesale 137,mont blanc wholesale137,montblanc,mont blanc pens,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,mizuno running shoes,mizuno running shoes women,mizuno running,mizuno shoes,mizuno shoes women,mizuno women shoes,mizuno running shoes,mizuno shoes,mizuno running shoes women,mizuno shoes,mizuno running shoes,mizuno shoes,mizuno shoes women,mizuno women,mizuno volleyball shoes,volleyball shoes women,mizuno usa,mizuno shoes,mizuno running shoes,tommy,tommy hilfiger,tommy hilfiger outlet,tommy hilfiger women,tommy women,women tommy hilfiger,tommy hilfiger men,tommy hilfiger,tommy hilfiger outlet,tommy hilfiger outlet stores,hilfiger,tommy hilfiger company stores,tommy hilfiger women,tommy women,women tommy hilfiger,tommy hilfiger men,christian louboutin,louboutin shoes,christian louboutin outlet,christian louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin red bottoms,christian louboutin red bottoms sale,christian louboutin red bottoms Shoes,

1 0

bnofztuk46: Duminica , 04 Ianuarie 2015, 00:05:11

Best price for canada goose outlet,canada goose sale,canada goose jackets,canada goose coats,canada goose parka,canada goose sale,canada goose sale,canada goose parka,canada goose parka,canada goose parka sale,cheap canada goose,canada goose,canada goose outlet,canada goose jackets,canada goose jackets,canada goose jacket,canada goose outlet,ugg boots,ugg boots sale,ugg boots women,ugg boots men,ugg boots outlet,cheap ugg boots,uggs outlet,ugg boots,ugg boots sale,ugg boots outlet,cheap ugg boots,uggs outlet,uggs sale,uggs outlet,uggs sale,ugg boots women,ugg boots men,ugg boots,ugg boots sale,woolrich jackets,woolrich parka,woolrich outlet,woolrich clothing,nike air force,nike air,blazers for women,nike blazer,nike blazers,nike air max 2014,air max 2014,nike dunk,nike dunks,nike shoes,cheap nike shoes,nike air jordan,nike dunk,air jordan shoes,cheap jordan shoes,cheap jordans,nike jordan,nike jordan shoes,cheap nike air max,nike air max,nike shoes,nike air force,nike air force one,cheap air jordans,nike air jordan,nike air force,nike free running shoes,nike free,nike blazer,nike blazers,cheap nike shoes,nike shoes,nike shoe,nike blazer,nike blazers,nike free running shoes,nike free,nike running shoes,nike blazers,nike blazer,cheap nike shoes,nike shoes,nike blazer,nike blazers,nike free running shoes,nike free,nike running shoes,cheap nike running shoes,nike running shoes sale,nike running shoes cheap,running shoes nike,nike air max 2014,nike air max 2013,nike air max 2012,cheap air jordans sale,air jordans for sale,air jordans for cheap,cheap nike running shoes,nike running shoes sale,nike running shoes cheap,running shoes nike,cheap nike air max 2014,air max 2013,nike free,nike free run,nike free runs,nike free run womens,nike free run men,nike free 5,nike free run 5,nike free 5 women,nike free 3,nike free run 3,nike free run 2,nike free 4,nike free 5,nike air max 95,nike air max 1,nike air max 2013,nike air max 2014,nike air max 2012,nike air max 90,air max 90,nike air max 90 women,nike air max 90 men,air max 90 women,nike air max 2014,nike air max 2013,nike air max 2012,nike air max 2011,nike air max 1,new balance shoes,new balance shoes sale,new balance outlet,new balance shoes women,new balance women shoes,new balance shoes men,new balance men shoes,new balance women,new balance men,new balance shoes,new balance shoes sale,new balance shoes women,new balance shoes men,new balance 70,new balance outlet,new balance store,new balance outlet store,new balance 574,new balance outlet,new balance shoes women,new balance shoes for women,new balance shoes men,new balance online,new balance sale,new balance shoes for men,new balance shoes women,new balance shoes men,men new balance shoes,women new balance shoes,new balance 2014,new balance shoes outlet,new balance shoes on sale,new balance 996,timberland boots,timberland boots men,timberland boots women,timberland outlet,timberland shoes men,timberland men shoes,timberland shoes,timberland shoes women,nike shoes,cheap nike shoes,nike store,nike outlet,nike shoes men,nike mens shoes,mens nike shoes,shoes nike men,nike air max 90,air max 90,nike air max 90 women,nike air max 90 men,nike free,nike free shoes,nike free run,nike free women,kate spade outlet,kate spade handbags,kate spade,kate spade outlet online,kate spade outlet,kate spade handbags,kate spade outlet online,kate spade handbags outlet online,kate spade handbags outlet store,kate spade outlet store,kate spade outlet handbags,kate spade outlet handbags,kate spade outlet store,kate spade handbags outlet store,kate spade handbags outlet online,prada handbags,prada outlet,prada handbags outlet,prada outlet online,prada outlet store,prada online store,men calvin klein,calvin klein underwear for men,mens calvin klein underwear,air jordans sale,jordans sale,cheap calvin klein,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors handbags sale,michael kors handbags outlet,cheap michael kors handbags,michael kors handbags,cheap hair extensions,human hair extensions,hair extensions human hair,remy hair extensions,snapback hats,snapback,snapbacks,snapback hat,cheap snapbacks,hollister clothing,hollister clothing store,hollister store,abercrombie fitch men,abercrombie fitch women,abercrombie fitch clothing,hollister store,hollister sale,hollister shirts,hollister shorts,hollister jeans,hollister outlet,hollister sale,abercrombie outlet,abercrombie fitch outlet,hollister clothing,hollister outlet,hollister clothes,hollister sale,abercrombie hollister,hollister clothing,hollister clothing store,hollister clearance,hollister clothes,abercrombie hollister,replica rolex,replica rolex watches,replica watches,fake rolex watches sale,fake watches,fake rolex watches men,cheap hair extensions,human hair extensions,hair extensions human hair,remy hair extensions,replica rolex watch,replica rolex watches sale,louis vuitton outlet,louis vuitton outlet online,louis vuitton handbags,louis vuitton outlet stores,louis vuitton handbags outlet,louis vuitton outlet stores,marc jacobs handbags,marc jacobs bag,marc jacobs outlet,marc jacobs online,marc jacobs outlet,marc jacobs wallet,marc jacobs factory outlet,cheap gucci belts,men gucci belt,gucci store,gucci belt men,gucci belts men sale,belts men gucci,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren outlet online,ralph lauren polo,ralph lauren polo shirts,polo ralph lauren men,polo ralph lauren women,polo ralph lauren outlet,polo outlet,polo ralph lauren,polo shirts,mens polo shirts,women polo shirts,polo ralph lauren men shirt,polo outlet,ralph lauren polo,ralph lauren polo shirts,polo ralph lauren men shirt,polo shirts,women polo shirts,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,mont blanc pen,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,mont blanc wholesale 137,mont blanc wholesale137,montblanc,mont blanc pens,mont blanc wholesale 137,mont blanc wholesale137,montblanc,mont blanc pens,montblanc,mont blanc,mont blanc pens,montblanc pens,mizuno running shoes,mizuno running shoes women,mizuno running,mizuno shoes,mizuno shoes women,mizuno women shoes,mizuno running shoes,mizuno shoes,mizuno running shoes women,mizuno shoes,mizuno running shoes,mizuno shoes,mizuno shoes women,mizuno women,mizuno volleyball shoes,volleyball shoes women,mizuno usa,mizuno shoes,mizuno running shoes,tommy,tommy hilfiger,tommy hilfiger outlet,tommy hilfiger women,tommy women,women tommy hilfiger,tommy hilfiger men,tommy hilfiger,tommy hilfiger outlet,tommy hilfiger outlet stores,hilfiger,tommy hilfiger company stores,tommy hilfiger women,tommy women,women tommy hilfiger,tommy hilfiger men,christian louboutin,louboutin shoes,christian louboutin outlet,christian louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,christian louboutin red bottoms,christian louboutin red bottoms sale,christian louboutin red bottoms Shoes,

2 0

alina puiu: Miercuri , 10 Decembrie 2014, 14:43:41

imi par destul de normale si interesante.

2 0

tcpuxadsvx: Miercuri , 05 Noiembrie 2014, 03:00:39

Jordans For Kids Cheap Plenty of fresh sushi. We also sat at one of the Tepenyaki (show) tables. Our Chef put on a great show preparing fried rice, vegetables and beef/fish/chicken. David Handschuh/New York Daily News Devout Catholics Egle and Aurimas Ruzgys, left, are reunited with Mary Katz Erlich, a Jewish woman who was sheltered and kept alive by the Ruzgys family in Lithuania during WW II . They have not seen each other for 66 years. They are being reunited by Jewish Foundation for the Righteous. He worked hard as a labourer, contractor, employee and employer and finally as a consultant. The landscape of Vancouver Island bears witness to much of his work in the homes, schools and commercial buildings he was part of, as well as the magnificent gardens he created. Max was an action oriented man who believed in moving forward, in recognizing and learning from his mistakes, in doing his best all the time, and in appreciating the abundance in his life. "Invictus" stars Morgan Freeman as Nelson Mandela, and it focuses on the later part of his life, when he was president of South Africa. It is set in the 1990s during the first few years after apartheid. Mandela's aspirations included uniting the blacks and whites of South Africa. Jordans For Sale I have found that many of the barricades I have come across that have stopped me from achieving my goals are those I had set up in my mind. The scariest part is that a lot of the time, one doesn't even know these barricades are there. I hope that each of you takes the opportunities life gives you, and step out of your comfort zone. USC's Ebonics Support Group will honor Mike Garrett and Lionel Hampton as outstanding alumni at its eighth annual Gala Dinner June 25 at the Bonaventure. Other alumni to receive awards include Robert Kennard, Pamela McGee, Paula McGee and Vivian Nash. The Ebonics Support Group was founded in 1976 to assist black and other minority students at USC with scholarships and financial aid. It is not your place to comfort and reassure at this time. It is simply the time for answers and stating of objectives. Your feelings of anger, hurt, rage, disgust or confusion should in no way be minimized in order to deal with the cheaters outpouring of guilt, sorrow, shame, etc. Cheap Jordans Shoes For Men It too bad Rennie didn want to stick around and learn from Grantham. I think he could excel in Grantham system. But honestly, I think Rennie would have left after this season even if the defensive coaching staff was retained.. I'm sure people are mature enough to understand that every film will have to be pitched in its own way. I personally promote all my films, including my Bengali releases. Even when I had a small role in "Shob Choritro Kalponik", I was available for promotions. The mayor also will introduce an ordinance to lease the city owned McNasby property in Eastport to the Eastport Historical Committee for the creation of the Annapolis Maritime Museum. The museum would pay $7,500 its first year, $25,000 the second year, and $35,000 its third year. The rent would increase 3 percent each year after that.. I could tell she was comfortable with himbecause when we got into the car she said, "". And I'm going to have a dream about him, and he's going to have a dream about me."Days later we went to pick up her smashing new diamond shaped glasses. When she put them on, I could see how powerful they were, magnifying her eyes to nearly double their normal size.How had she seen anything before? Why did it take me so long to figure this out? A slash of guilt cut through me as she silentlystudied her reflection in the mirror.She looked adorable, and everyone oohed and aahed.

2 0

Johne103: Duminica , 25 Mai 2014, 14:52:45

Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I will definitely be back. kbfkkgfgcbbc

6 1

Comentarii 1-8 din 32

1   2   3   ...  4

RECOMANDARI VIDEO