Ce accesorii se poarta toamna aceasta


Articol adaugat Luni , 08 Septembrie 2014, 20:18:22 | afisari: 9412
Ce accesorii se poarta toamna aceasta

După o vară colorată, în care accesoriile au fost un imperativ pentru orice ţinută reuşită, ar trebui să scoatem în faţă hainele de toamna. Asta înseamnă şi noi accesorii. Dar ce se menţine în trend sezonul acesta şi cum să le combinăm cu ţinutele de toamna? Iată câteva răspunsuri.

 

Citeşte şi: 10 motive pentru care ar trebui sa bei apa calduta cu lamaie dimineata

 

Forme îndrăzneţe

 

Toamna această se menţine tendinţa pentru accesorii care dau tonul ţinutei. O brăţară care poate fi uşor remarcată, o pereche îndrăzneaţă de cercei sau un inel care iese din tipare schimbă complet aspectul vestimentar. Este un motiv pentru care e bine să fim atenţi cu ce haine putem combină aceste accesorii. Ţinutele uni sau hainele închise de toamna pot fi uşor echilibrate cu un accesoriu care da o pată de culoare. Pe coperta revistei Vogue din septembrie, ediţia din Spania, faimosul model, Irina Shayk,  a ales o ţinută care se evidenţiază tocmai prin accesorii. Brăţara şi inelul se disting uşor prin mărime, dând o notă distinctă de elegantă unei vestimentaţii simple. Din acest punct de vedere,  toamna aceasta este sezonul accesoriilor deloc cuminţi.

 

 

 

Cercei în contururi alungite

 

Imaginea unei femei puternice, hotărâte iese la iveală prin accesorii pline de curaj şi în cazul celebrei actriţe Allison Janney, care a ales pentru premiile Emmy de anul acesta o rochie aprinsă şi o pereche de cercei care o avantajează din mai multe puncte de vedere. Forma trapezoida a cerceilor, la modă încă din această vara, este una care reuşeşte să schimbe configuraţia fetei, să o lungească, dând un plus de feminitate. Cerceii de acest fel pot fi purtaţi fără probleme şi la ţinute office sau la o îmbrăcăminte casual, însă este recomandat să avem în vedere o coafură care să lase părul liber, cel puţin parţial.

 

 

 

     

Citeşte şi: 10 efecte benefice ale cireselor. De ce este sanatos sa consumam cirese?

 

Coliere în stil egiptean